Sărbătorile cu Zahăr Mărgăritar

A început cea mai frumoasă perioadă a anului. Străzile strălucesc într-o caldă splendoare, casele sunt iar decorate și există un miros minunat de biscuiți și alte delicatese în toate bucătăriile. Astfel se răspândește o bine dispoziție înainte de Crăciun, care poate încânta toate simțurile.  Fie că sunt rețete pentru prăjituri de Crăciun, biscuiți, vin fiert sau idei pentru masa de Crăciun - lăsați-vă inspirați de rețetele noastre de iarnă. 

Vă dorim Sărbători frumoase și un Crăciun fericit!

Faci biscuiți delicioși și faci bine

Zahăr Mărgăritar transformă lucrurile de zi cu zi în momente speciale, de care să te bucuri tot anul. Și asta nu e tot. Prin campania „Împreună pentru o copilărie mai frumoasă” și tu poți contribui la o copilărie mai frumoasă pentru tinerii defavorizați.

În 2022, susținem proiectele Organizației Umanitare CONCORDIA, contribuind cu cu suma de 20,000 Euro. În acest fel, ajutăm copiii și familiile aflate în dificultate și suntem alături de ei pentru a construi noi povești de viață. Acum poți face visurile copiilor să devină realitate doar gătind cu Zahăr Mărgăritar.

Biscuiți-Acadele

Biscuiți cu ciocolată

Deserturi pentru cina de Crăciun

Cele mai populare rețete de fursecuri și biscuiți

Cadouri din bucătărie

Cele mai populare rețete de iarnă

Despre CONCORDIA

De 30 de ani în România, CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor și familiilor aflate în nevoie, spre o viață mai independentă și mai responsabilă.

În toți acești ani, de când activează în România, Organizația Umanitară CONCORDIA a ajutat și susținut peste 10.000 copii, tineri și adulți din categorii dezavantajate. A derulat peste 24 proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Mai multe detalii:

Despre CONCORDIA

Programele CONCORDIA

Proiectele CONCORDIA se derulează în București, județul Prahova (Ploiești și Ariceștii Rahtivani) și în județul Dâmbovița (comuna Odobești) și se adresează anual unui număr de peste 2.000 de persoane: 3 centre de zi pentru copii și familii, 4 case de tip familial, 1 locuință protejată pentru persoane adulte cu dizabilități, 2 locuințe sociale, 1 școală de meserii, 1 școală primară, servicii de job-coaching, 1 centru de tranzit și 2 întreprinderi de economie socială.

Organizația Umanitară CONCORDIA, prin CONCORDIA Academia, a devenit în 2017 furnizor autorizat de programe de formare în România, dezvoltând produse orientate către creșterea calității intervențiilor sociale: manager în servicii sociale, specialist practician în servicii sociale și supervizor în servicii sociale.

Programe CONCORDIA

Cum poți ajuta?

Pentru a sprijini proiectele sociale demarate de Organizația Umanitară CONCORDIA, poți dona direct în conturile puse la dispoziție pe site:

Donează aici  sau donează prin SMS Trimite SMS

Donațiile pot fi unice sau recurente, în RON sau în EUR. Mai multe detalii la andreea.perian@concordia.org.ro. 

Băuturi & Cocktails

Mărgăritar Zahăr Pudră

Aceeași calitate, acum într-un nou ambalaj!

Mărgăritar Zahăr Alb Fin

Aceeași calitate, acum într-un nou ambalaj!

Deserturi de Crăciun

Desertul este punctul culminant al fiecărei mese festive. Vă prezentăm inspirații pentru deserturi de Crăciun delicioase. Pe lângă torturile frumos decorate, deserturile în straturi sunt, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece pot fi pregătite cu o zi înainte. Dar deserturile clasice, cum ar fi tiramisu, torturile sau prăjiturile, pot fi, de asemenea, adaptate pentru Crăciun. Pur și simplu rafinați-vă rețetele preferate cu condimente calde, cum ar fi scorțișoara, cardamomul, aromele de turtă dulce sau cu caramel și portocale.

Descoperă aici

Daruri din bucătărie

Cine nu se gândește acum la asta: ”Ce să le dăruiesc celor dragi?” Preparatele delicioase din propria bucătărie sunt întotdeauna foarte apreciate. Ideile noastre de daruri făcute în bucătărie te pot inspira și cel mai bun lucru este că nu trebuie să fii un bucătar de top pentru a le oferi prietenilor, familiei sau colegilor o surpriză plăcută.

Lucrurile dulci, sunt deseori rapide și ușor de făcut. Dar nu te lăsa intimidat de unele produse mai exotice, cum ar fi lichiorul de turtă dulce. Nu numai că are un gust divin într-o seară festivă de sărbători, dar te încălzește și pe dinăuntru când afară e frig! Cu o sticlă și o etichetă personalizată, oferă această surpriză la următoarea vizită la cei dragi.

Cadouri din bucătărie: gemuri

Nu numai biscuiții de Crăciun sunt populari ca daruri, ci și gemurile făcute în casă. Creativitatea este aproape nelimitată când vine vorba de gemuri, iar varietatea borcanelor și a etichetelor de conservare creează mici opere de artă care sunt un adevărat festin pentru ochi. Dacă ați făcut deja proviziile în timpul verii, acum este momentul să le valorificați la maximum și să decorați cu drag borcanele cu etichete, panglici și etichete.

Dar chiar și cei care se pregătesc în ultimul moment pot umple o mulțime de pungi de cadouri într-o după-amiază cu aceste rețete: