Desert cu brânză de vaci

Ingrediente

  • 250 g brânză de vaci
  • 150 g mascarpone
  • 120 g iaurt
  • 80 g zahăr Mărgăritar pudră
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 100 g fursecuri Spekulatius (făcute în casă sau cumpărate)
  • 100 g biscuiți cu unt
  • cca 500 ml punci de gem de mere (rețeta aici)

Gătit

Mărunțiți biscuiții cu unt și Spekulatius (făcuți în casă sau cumpărați) într-un robot multifuncțional și puneți-i într-un bol. Amestecați bine brânza de vaci, marscarpone, iaurtul, zahărul și zahărul vanilat.

Pregătiți pahare de desert și puneți în ele alternativ, biscuiții sfărâmați, crema cu brânză de vaci și punci de gem de mere (reteta aici).  La final, ultimul ingredient trebuie să fie o lingură de marmeladă cu mere.

Decorați cu Spekulatius, felii de mere uscate și biscuiți sfărâmați.

Sfat: la acest desert în straturi puteți folosi biscuiții de Crăciun rămași în plus!

Vedeți mai multe rețete