
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Descoperiți diversele noastre rețete de gem, marmeladă, fructe tartinabile, jeleuri și multe altele. Fie că este vorba de gemul clasic de căpșuni, de gemul exotic de pina colada sau de combinații de fructe, cum ar fi piersici și mure - veți găsi rețete pentru toate gusturile, precum și sfaturi de decorare pentru a vă transforma borcanele de gem într-un suvenir sau un cadou frumos.
Veți găsi, alături de noi, inspirație pentru creațiile dumneavoastră personale. Nu ezitați să adăugați o notă personală la rețetă și să experimentați cu diverse ingrediente de exemplu adăugarea de ciocolată, nuci, lichioruri, fructe exotice, plante aromate, condimente și multe altele. Imaginația ta nu are limite.
Ai văzut deja? Noile ambalaje pentru zahărul gelifiant sunt aici! Noul design oferă fiecărui produs un caracter modern și plin de gust – și arată din prima cât de ușor este să prepari dulcețuri.
Evidențiem dintr-o privire ce rezultat delicios poți obține în funcție de proporțiile de amestec – de la foarte fructat, la clasic sau foarte ușor.
Astfel, găsești rapid produsul potrivit pentru dulceața ta preferata. Trecerea la noile ambalaje se face treptat.
Mărgăritar Zahăr Gelifiant 1:1 1 kg de fructe & 1 kg Zahăr
Mărgăritar Zahăr Gelifiant 2:1 1 kg de fructe & 500 g Zahăr
Mărgăritar Zahăr Gelifiant 3:1 1,5 kg de fructe & 500 g Zahăr
Cu ajutorul produsului nostru Mărgăritar zahăr pentru sirop de plante puteți prepara repede și simplu numeroase variante de sirop. Descoperiți gama noastră largă de idei de rețete. Fie că este vorba de siropul clasic de flori de soc, de siropul cu gust fructat de rubarbă, de un siropul răcoritor de citrice sau de siropul de ghimbir - la noi veți găsi rețete pentru toate gusturile.
Siropurile sunt ideale, de asemenea, pentru prepararea băuturilor de vară, a unui cocktail care să vă relaxeze după o zi de muncă dar și pentru rafinarea deserturilor.
Sfat: decorați sticlele de sirop cu etichete, panglici și autocolante și transformați-le într-un cadou preparat cu dragoste acasă.