Rețete de la Mărgăritar

Actualizăm periodic site-ul cu rețete noi. Vizitează-ne!
Blatul pufos, umplutura cremoasă și toppingul crocant fac din acest tort o combinație surprinzătoare de texturi, desăvârșită de ornamentul multicolor.
MOD DE PREPARARE
Pentru blatul tortului, preîncălzește cuptorul la 170 de grade. Stoarce lămâia și mărunțește coaja unei lămâi "vechi, uscate". Amestecă ouăle și zahărul de copt Mărgăritar până se obține un amestec foarte spumos. Adaugă ușor în amestec și uleiul. Amestecă apa, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Apoi amestecă făina și praful de copt într-un alt bol și adăugă în aluat. Amestecă ușor. Așază pe o foaie de copt hârtie de gătit și plasează cele 2 forme de tort, fiecare cu un diametru de 20 cm. Înfășoară formele de tort cu folie de aluminiu astfel încât aluatul să rămână în interiorul formelor. Adaugă confetti în aluat și amestecă pentru scurt timp. Toarnă jumătatea de aluat în formele de tort și lasă amestecul la copt timp de 35-40 de minute (nu uita de proba cu bețișorul!). Lasă-l să se răcească în formă. Când scoți tortul din formă, folosește un cuțit pentru a desface mai ușor forma. Acesta este modul în care aluatul se întărește cel mai bine. Pentru crema de brânza, înmoaie untul în cuptor (dar nu îl lăsa să se topească!). Bate untul moale timp de aproximativ 1 minut, apoi adaugă treptat zahărul pudră Mărgăritar. În cele din urmă, amestecă crema de brânză, până când se formează o masă cremoasă și pufoasă. Adaugă 10-20 ml de frișcă, după cum este necesar. Decorarea tortului: Taie cele două blaturi răcite, orizontal, pe jumătate. Așază primul blat pe un stativ sau pe o placă. Întinde în jur de 3 linguri de cremă de brânză. Pune cel de-al doilea etaj pe partea superioară și întinde din nou cu cremă de brânză. Continuă până când toate etajele tortului sunt stivuite. Acum, glazurează tortul complet cu cremă de brânză. Cel mai bine este să folosești un instrument special pentru aluat sau o spatulă. În cele din urmă, presară ornamentele pe tort. Cel mai bine este să așezi o pânză sub tort, ca să poți folosi din nou ornamentele căzute pe lângă prăjitură. În funcție de dorința ta, poți acoperi tortul cu ornamente sau puteți presăra câteva ornamente pe partea superioară sau laterală. Lasă la frigider rezultatul final.
Vezi rețeta →
INGREDIENTE
Pentru aluat:, 300 g de zahăr cristal Mărgăritar , 7 ouă, Coaja unei lămâi, Sucul unei lămâi proaspete, 200 ml de ulei, 200 ml de apă, 450 g de făină, 1 pachet de praf de…
Fie că este vorba despre o petrecere tematică, sau pur și simplu pentru a-i înveseli pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, acest desert este soluția perfectă pentru un desert haios și delicios.
MOD DE PREPARARE
Amestecă ouăle cu zahărul brun Mărgăritar și zahărul vanilat până când amestecul devine o spumă. Adaugă uleiul și amestecă bine. Cu cât agiți mai mult, cu atât mai aerat devine blatul. Amestecă încet apoi amestecă făina cu pudra de copt și cu cacao. Întinde aluatul pe o tavă de copt și lasă-l la copt la 180 de grade timp de aproximativ 20-25 de minute. Pentru crema de ciocolată, rupe ciocolata în bucăți sau fărâmițeaz-o. Pune frișca într-o oală la fiert și apoi scoate vasul de la căldură. Adăugă ciocolata și zahărul pudră Mărgăritar și amestecă bine până când toate ingredientele se dizolvă. Apoi lasă crema să se răcească în frigider până când ajunge la temperatura frigiderului. Amestecă compoziția manual sau cu ajutorul unui robot de bucătărie până când crema se întărește. Taie cercuri din aluatul de tort cu un tăietor rotund pentru prăjituri. Folosind un cuțit sau un palet pentru a ajunge pe toată porțiunea de la baza tortului, cercurile de tort pot avea forma dorită. La jumătatea cercurilor folosește un cuțit zimțat pentru a tăia marginile ușor, astfel încât să devină rotundă suprafața de deasupra. Pune pe toate cercurile mai întâi gem de caise și apoi cremă de ciocolată și așează cercurile cu marginile rotunjite deasupra. Plasează toate prăjiturile de ciocolată pe un suport de tip grătar. Sub acestea, folosește un staniol pentru a proteja ciocolata și a evita lipirea. Prepară pe foc glazura de ciocolată. Când ciocolata este lichidă, acoperă complet prăjiturelele cu ea. Începi din lateral și, la sfârșit, răspândește niște glazură de ciocolată în partea de sus. Lasă prăjiturile la uscat. Lipește ochii sau desenează ochii cu ajutorul creioanelor de ciocolată. Pentru penele indienilor: Fâșii tăiate cu o lățime de aproximativ 1,5 cm din hârtia colorată. Desenează-le în avans cu un creion și o riglă. Se pune banda în jurul tortului de ciocolată final și se taie cu aproximativ 1-1,5 cm în plus. Fă un cerc cu această bandă și leagă-l de o pană. Adaugă pe prăjitura finală. Sfat: Resturile de tort pot fi folosite pentru a face prăjituri cakepops cu cremă de ciocolată. Nimic nu trebuie să fie aruncat! Pentru a face acest lucru, pregătește de două ori cantitatea de cremă. Fărâmițează resturile de tort și amestecă-le cu suficientă cremă de ciocolată pentru a forma o masă solidă. Formează bile din acest amestec, scufundă-le în glazura de ciocolată și lasă-le la uscat.
Vezi rețeta →
INGREDIENTE
Pentru un blat de 29x42cm (formă de copt cu cadru detașabil), 3 ouă , 250 g de zahăr brun de Mauritius Mărgăritar , 1 pachet de zahăr vanilat Mărgăritar, 125 ml de ulei, 125 ml…
Acest tort fin și delicat aduce împreună aroma suavă de vanilie și gustul puternic de fructe de pădure. Tot așa, îi apropie pe cei care îl degustă împreună cu bucurie.
MOD DE PREPARARE
Pentru blat, amestecă untul, zahărul pudră, zahărul vanilat, coaja de lămâie și sarea până când amestecul devine unul pufos. Adaugă treptat ouăle și apoi amestecă făina cu praful de copt. Umple două forme de tort (cu diametrul de 15 cm) și lasă produsul la copt la 160 ° C timp de aproximativ 45 de minute. Apoi lasă amestecul să se răcească și taie din tort un blat de 1-2 cm grosime. Pentru crema de mascarpone, amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie. Pe primul strat de blat pune murele și acoperă-l din nou cu cremă. Pune etajul următor pe acesta și continuă așa. Întinde crema pe blatul de sus și decorează cu mure.
Vezi rețeta →
INGREDIENTE
250 g de unt slab, 250 g de zahăr pudră extrafin Mărgăritar, 1 pachet de zahăr vanilat Mărgăritar , O coajă rasă a unei lămâi bio, Un vârf de sare, 5 ouă, 250 g de…
Vezi toate rețetele →

Cele mai populare rețete

Învață să faci prăjituri uitându-te la rețete
Ruladă Red Velvet
Poți prepara această ruladă specială pentru a o savura la cafea, sau pentru a te bucura de ea împreună cu prietenii care îți vin în…
Vezi video →
Mini-tarte cu model „Roșu Alb Roșu“
Din această combinație inedită de arome va rezulta un desert plin de prospețime cu care să te răsfeți în clipele de liniște. Aspectul nu poate…
Vezi video →
Prăjituri cu unt și lămâie
Biscuiții cu unt de origine nordică, primesc o notă de prospețime în reinterpretarea lor ca prăjituri cu lămâie. MOD DE PREPARARE Preîncălzește cuptorul la 175°.…
Vezi video →
Vezi toate rețetele →
Acum poți prepara chiar tu celebrele prăjituri Macarons, pentru a le savura la cafea sau pentru a pregăti un cadou special, cu mult suflet.
MOD DE PREPARARE
Treci printr-o sită făina de migdale și zahărul pudră și amestecă cu 80 g de ouă până când amestecul se transformă într-o pastă. Amestecă 70 g de zahăr cristal bio cu 80 g de albuș de ou*. Între timp, fierbe 130 g de zahăr cristal bio în apă și amestecă totul cu ajutorul unui aparat de bucătărie la viteză redusă până când se obține o masă spumoasă. Apoi amestecă la viteză mare. Amestecă cu grijă masa spumoasă cu pasta de migdale. Umple o pungă de ornat prăjituri (mărimea 6 sau 8) cu amestecul rezultat și formează prăjiturile în tava de copt. Lasă prăjiturile să se usuce la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, până când suprafața este fermă. Pune-le la copt la 160° C timp de aproximativ 10 minute. Pentru umplutură, se fierbe frișca cu zeama de vanilie și se toarnă peste ciocolată. Se lasă la macerat timp de 12 ore într-un loc răcoros și se lasă să se solidifice. Se pot orna prăjiturile răcite cu ajutorul unui săculeț de ornat prăjituri. Sfat: *Pentru colorare: se pot amesteca geluri colorante, în funcție de intensitatea dorită **Variație: două picături de ulei de lămâie bio, ulei de portocale bio sau ulei de trandafir bio, în loc de boabele de vanilie.
Vezi rețeta →
INGREDIENTE
200 g de făină albă de migdale, 200 g de zahăr pudră extrafin Mărgăritar, 160 g de albuș de ou, 200 g zahăr Mărgăritar cristal Bio, 1/16 apă, 500 g de ciocolată albă fin mărunțătă,…
Acest cheesecake reinterpretat poate constitui tortul ideal pentru o aniversare restrânsă, de care să te bucuri alături de cei dragi.
MOD DE PREPARARE
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire uniformă. Așează pe o tavă hârtia de copt. Taie ciocolata neagră și ciocolata cu lapte în bucăți mici și adaugă untul, apoi pune amestecul într-o oală. Se topește treptat peste o baie de apă. Apoi amestecă ouăle cu zahăr brun Mărgăritar și sare până se formează o masă galben-pal. Adaugă ciocolata topită la amestecul de ou și amestecă totul împreună. Amestecă făina cu cacao și cu bicarbonat de sodiu și adaugă compoziția la restul amestecului. Distribuie aluatul de negresă în mod uniform pe tava de copt, prevăzută cu hârtie de copt. Împinge tava pentru coacere pe penultima șină din cuptor și lasă amestecul la copt timp de aproximativ 20 de minute. Eșantionul de probă ar trebui să aibă în continuare urme de aluat pe băț. Îndepărtează forma din cuptor și lasă aluatul de negresă să se răcească. Pentru piureul de zmeură, pune zmeura spălată și uscată bine într-o oală cu zahărul pudră și pasează amestecul. Strecoară masa rezultată printr-o sită. Pune-o la încălzit timp de aproximativ 8 minute, amestecând constant. Pentru crema de brânză, amestecă crema de brânză proaspătă cu zahărul pudră Mărgăritar și cu zahărul vanilat Mărgăritar. Adăugă frișcă, ouă și sare. Se amestecă rapid ingredientele. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire uniformă. Înfășoară forma răcită cu două straturi de folie de aluminiu în cruce, în exterior, pentru a o sigila. Pune compoziția pe o tavă adâncă de copt. Întinde două treimi din crema de brânză pe negresă. Adaugă 2 linguri de piure de zmeură pe crema de brânză. Apoi adăugă restul cremei de brânză și împrăștie restul de piure de zmeură pe stratul de brânză. Poți orna cu ajutorul unui băț de lemn, obținând astfel diverse forme răsucite. Umple tava adâncă de copt cu aproximativ 2 cm înălțime de apă fierbinte fierbinte și lasă la copt tortul timp de 55 de minute. Scoate prăjitura din cuptor (brânza să fie încă moale). Îndepărtează cu atenție folia de aluminiu. Deplasează-te de-a lungul marginii cu un cuțit lung și subțire. Lasă să se răcească cheesecake-ul timp de aproximativ 1,5 ore, la temperatura camerei. Apoi răcește-l la frigider timp de cel puțin 6 ore, de preferință peste noapte. Îndepărtează forma de prăjitură.
Vezi rețeta →
INGREDIENTE
Aluatul de negresă , 140g de unt, 150g ciocolată neagră, 50g ciocolată cu lapte, 2 ouă, 130g de zahăr brun Mărgăritar Mauritius, 1 vârf de sare, 130g de făină fină, 25g cacao de copt, ½…
Vezi toate rețetele →