Bun venit la Bake A Wish!

#BakeAWish înseamnă: Pune o dorință la cuptor, iar cu puțin noroc, se va împlini. Fie că este vorba de o păpușă, de o minge de fotbal sau de o vacanță - dă frâu liber creativității în bucătărie și, cu puțin noroc, îndeplinește-ți dorința.

Iată cum funcționează

1. Pregătește la cuptor o dorință pentru tine, pentru familia ta sau pentru altcineva. Fie că este vorba o prăjitură, fursecuri sau un tort, important este să fie creativ și gustos! Găsești mai jos rețete cu care acestea vor ieși deosebit de bune.
2. Postează rezultatul pe Instagram cu #BakeAWish și @zahar.margaritar.
3. Cu puțin noroc, Zahăr Mărgăritar îți va îndeplini dorința! Pe 24.12.2023 vom alege trei dorințe pe care le vom îndeplini 
(cu o valoare de până la 500 Euro),
Și dacă dorința este un unicorn? Pentru idei fantastice, poți primi forme deosebite de prăjituri, șorțuri și alte surprizet. Ce mai aștepți? Apucă-te de copt!
Termenii și condițiile complete de participare le găsești aici. 

Zahar Margaritar (@zahar.margaritar) • Instagram

Cum se poate pune o dorință la cuptor?

Știi ce îți dorești, dar nu ai încă un plan? Nicio problemă: te ajutăm ca dorințele tale să devină realitate (cu puțin noroc!).

Video

Cele mai bune rețete pentru dorințe de pus la cuptor

Deserturile au un gust irezistibil. Dar unele sunt mai ușor de format decât altele. Aici vei găsi Rețete pentru a crea dorințe dulci și cu adevărat speciale.

Cele mai populare rețete de fursecuri și biscuiți

Iată ce îți dorești: dorințe tale să prindă formă

Mărgăritar Zahăr Pudră

Aceeași calitate, acum într-un nou ambalaj!

Mărgăritar Zahăr Alb Cristal

Aceeași calitate, acum într-un nou ambalaj

Rețete

Rețete