Condiții de participare la concursul #bakeawish

General

În data de 24 decembrie 2023 vom efectua o tombolă pentru extragerea celor trei premii principale (maxim 500 de euro) dintre toate postările care au fost distribuite cu #bakeawish. Se iau în considerare fotografiile trimise care conțin deserturi pregătite la cuptor și care sunt distribuite pe Instagram folosind tag-ul #bakeawish. Transferarea premiului se va face în urma unei consultări cu câștigătorul. Mai multe detalii pot fi regăsite în postarea aferentă. Avem dreptul de a anula sau de a încheia concursul în orice moment, fără notificare prealabilă și fără a oferi motive.

Dreptul de participare

Poate participa fiecare persoană adultă cu domiciliul în țară, exceptând angajații/angajatele firmei  AGRANA Zucker GmbH & AGRANA Sales & Marketing Gmbh.

Câștigătorii și determinarea câștigătorilor

Extragerea se va face cu ușile închise. Nu poate fi purtată corespondență cu privire la concurs. Nu este posibilă răscumpărarea în numerar a premiilor care sunt menționate în postarea respectivă. Transferarea premiilor este posibilă numai cu acordul prealabil în scris a firmei AGRANA. Este posibil ca numele câștigătorilor să fie publicat, dar și imaginea acestuia și sunetul în programe media sau radio, dacă este necesar. Orice taxe sau impozite legate de concurs vor fi suportate exclusiv de către câștigător.

Informarea cu privire la câștig poate avea loc, la alegerea firmei AGRANA, fie prin poștă, E-mail sau telefonic, și odată cu trimiterea acesteia este considerată îndeplinită. Riscul în cazul în care aceasta nu este primită îi revine câștigătorului. Furnizarea datelor greșite în cadrul înregistrării pentru concursul cu premii poate conduce la excluderea de la participare.

Câștigurile nerevendicate expiră, în cazul în care acestea își pierd valoarea datorită naturii acestora (de ex. un sfârșit de săptămână de concediu), fără drept la despăgubire la 20 de zile de la notificarea câștigătorului.

Protecția datelor

În măsura în care datele personale sunt colectate de la participanți în cadrul concursului cu premii, acestea vor fi colectate, prelucrate și utilizate de AGRANA Sales & Marketing GmbH exclusiv în scopul desfășurării concursului cu premii și vor fi șterse după încheierea concursului cu premii. Participanții se declară de acord în mod expres cu acest lucru. Puteți revoca oricând acest acord trimițând o scrisoare la Departamentul de marketing al AGRANA Sales & Marketing GmbH, Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln - Austria, sau prin E-mail la marketing@agrana.com . Participanții sunt răspunzători pentru corectitudinea și caracterul complet al datelor.

Domeniu de aplicare

Concursurile pe Facebook și Instagram nu au legătură cu Meta Platforms Inc. (fostă Facebook Inc.) și nu sunt în nici un fel sponsorizate, susținute sau organizate de către platformele de social media menționate. Destinatarul informațiilor puse la dispoziție de către participant nu este Facebook sau Instagram, ci firma AGRANA Sales & Marketing GmbH în calitate de operator al paginii de Facebook și Instagram. Informațiile puse la dispoziție sunt utilizate exclusiv în scopul desfășurării concursului. Participarea la concurs este posibilă exclusiv cu respectarea condițiilor menționate aici. Prin participare, participantul ia la cunoștință în mod expres aceste condiții de participare. În plus, participarea este gratuită și voluntară și nu presupune nici o obligație din partea participanților. Procesul juridic este exclus.

Altele

Concursul cu premii este supus exclusiv legii austriece. Locul jurisdicției este Viena. Organizatorul concursului este firma AGRANA Sales & Marketing GmbH, Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln, Austria

AGRANA nu își asumă nici o răspundere pentru defecte tehnice, transmiterea eronată a datelor, precum și anumite caracteristici sau o anumită utilizabilitate a premiilor puse la dispoziție.