Turtă dulce

Ingrediente

  • 100g unt
  • 150g Mărgăritar Zahăr Pudră
  • 150g miere
  • 500g făină
  • 100g smântână
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurițe condimente pentru turtă dulce
  • 1 ou + 1 gălbenuș de ou
  • un praf de sare

Gătit

Amestecă untul cu zahărul pudră, adaugă mierea, făina, smântâna, bicarbonatul de sodiu, condimentele, ouăle și sarea și frământă aluatul. Înfășoară-l în folie de plastic și lasă-l să se odihnească în frigider timp de 2 ore.

Cu mâinile ude, formează bile de mărimea unei nuci și așază-le la distanță unele de altele pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Fă o gaură în centrul fiecărei bile. Coace în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 25-30 de minute.

Vedeți mai multe rețete