Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mărunțiți ambele sortimente de ciocolată și puneți-le într-un bol. Dați în clocot frișca și dați-o deoparte. Într-un vas, caramelizați zahărul cristal cu unt. Turnați frișca peste caramel și amestecați, până când zahărul cristal se dizolvă complet. Turnați amestecul cu caramel peste cele două tipuri de ciocolată și amestecați.
Turnați compoziția într-o tavă în care ați pus hârtie de copt, cu cca 2 cm grosime și lăsați-o peste noapte să stea la rece. Tăiați în bucăți de 2 cm grosime, băgați palmele în zahăr pudră și formați bile. Tăvăliți-le apoi prin pudră de cacao. Păstrați-le la rece.
Distribuie