Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru cca 60 – 70 bucăți:
Bateți albușurile spumă și presărați zahărul treptat, până când rezultă o compoziție albă și lucioasă. Adăugați macul, fulgii de cocos și zeama de lămâie și omogenizați.
Puneți gofrele într-o tavă. Tăiați marțipanul în bucăți de 2 - 3 g, formați bile mici și așezați fiecare bilă pe câte o gofră. Preîncălziți cuptorul la 170 °C, cu funcția de ventilație.
Folosind două linguri, puneți albușurile bătute peste gofre, așa încât să îmbrace complet marțipanul. Coaceți cca 13 minute. Lăsați să se răcească și păstrați-le într-un recipient etanș.
Sfat: Decorați fursecurile cu ciocolată albă de menaj. Fursecurile au o valabilitate de 3-4 săptămâni.
Distribuie