
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Spălați bine buchetele de flori de soc și îndepărtați tulpinile groase. Fierbeți apa și dizolvați zahărul pentru sirop în apă fierbinte, apoi aduceți la fierbere până când soluția devine clară. Turnați soluția de zahăr peste buchetele de flori de soc.
Curățați castravetele și tăiați-l în felii. Stoarceți lime-urile. Lăsați siropul să se răcească, apoi adăugați buchetele de flori de soc, feliile de castravete și sucul de lime. Acoperiți și lăsați să infuzeze timp de 24 de ore.
Strecurați siropul printr-o sită, fierbeți-l 3 minute, apoi turnați-l în sticle sterilizate, închideți-le bine și păstrați-le într-un loc răcoros.
Distribuie