Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru cca. 12 bucăți
Pentru aluat
Pentru umplutură
außerdem:
Pentru aluat, se adaugă toate ingredientele într-un vas de amestecare și se frământă timp de cca. 10 minute, până se obține un aluat solid și neted.
Se preîncălzește cuptorul la 200 °. Pe o suprafață presărată cu făină, din aluat se formează o bilă, se acoperă și se lasă să se odihnească timp de cca. 15 minute.
Aluatul se întinde la o grosime de cca. 5 mm sau puțin mai subțire, și se tai din aluat cercuri cu diametru de cca. 10 cm cu ajutorul unui tăietor de pogăcele rotund. Formele de copt pentru brioșe se întorc cu susul în jos, iar cercurile tăiate din aluat se plasează între formele întoarse, puțin pliate.
Foile pentru taco se prăjesc în cuptorul preîncălzit timp de cca. 15-20 minute, până devin crocante, iar apoi se lasă să se răcească.
Pentru umplutură, toate ingredientele se adaugă într-un vas de amestecare și se bat la viteză medie până se obține o spumă tare. Nu trebuie să se amestece prea mult timp sau prea rapid, deoarece amestecul poate deveni unturos.
Crema se toarnă într-un sac decorator cu dui de ornare în formă de stea și se împarte între foile de taco direct înainte de servire. Se presară cu pudră de cacao și se consumă imediat.
Distribuie