Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 salam / cca. 10 bucăți
Alunele se rumenesc puțin într-o tigaie, fără grăsime, pentru a intensifica aromele.
Ciocolata neagră se sparge în bucăți și se topește pe baie de aburi.
Biscuiții se zdrobesc în bucăți mai mici și mai mari. Astfel se prepară firimiturile de biscuiți.
Untul și zahărul se amestecă cu ciocolata topită până se dizolvă. Pe urmă, se adaugă toate ingredientele și se amestecă bine. Se pune la răcit timp de cca. 30 de minute.
Se întinde o folie, iar amestecul se întinde peste folie, într-o lungime de cca. 20 cm. Se formează un salam cu grosimea de cca. 5 cm, și se rulează strâns cu ajutorul foliei. Capetele se strâng și se pune salamul înapoi în frigider timp de cel puțin încă o oră.
Salamul de biscuiți cu ciocolată se tăvălește în zahăr, și se leagă cu un șnur, la fel ca un salam adevărat.
Înainte de servire sau feliere, salamul de biscuiți trebuie să fie la temperatura camerei, deoarece în caz contrar se va sfărâma ușor.
Copyright: Mei liabste Speis
Distribuie