Negrese cu susan

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 110 g Mărgăritar Zahăr Alb Fin
  • 100 g Sugars of the World Brun
  • 150 g unt
  • 100 g ciocolată neagră
  • 12 g ulei alune
  • 40 g făină albă superioară de grâu
  • 15 g cacao pudră
  • 75 g alune de pădure tocate
  • și prăjite
  • 1 mână de semințe de susan alb și negru
  • 100 g gem de caise

Gătit

Bateți ouăle, zahărul fin și zahărul brun până devin o masă spumoasă. Topiți untul și ciocolata la bain-marie (40 °C) și adăugați uleiul de alune. Încorporați amestecul de ciocolată în amestecul de ouă și zahăr. Încorporați făina, cacaua și alunele. Întindeți amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu dimensiunea de aproximativ 30 x 20 cm. Apoi presărați cu semințe de susan și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 30 de minute. Lăsați la răcit, ungeți cu gem de caise fierbinte și tăiați în bucăți.

Sfat:
Ciocolata nu trebuie topită niciodată în apă clocotită, altfel se va arde și aroma se modifică.

Vedeți mai multe rețete