Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru aluatul cu lapte bătut
pentru glazură
în plus
Preîncălziți cuptorul la 180 °C căldură sus/jos. Ungeți forma pentru gogoși.
Amestecați făina cu praful de copt și puneți deoparte.
Bateți ouăle, zahărul, zahărul vanilat și extractul de vanilie timp de 10 minute până devin cremoase.
Adăugați laptele bătut și uleiul și amestecați.
Încorporați amestecul de făină și praf de copt până când totul este bine omogenizat.
Puneți aluatul într-un poș și umpleți forma de gogoși.
Coaceți timp de 15-20 de minute (test cu scobitoarea). Scoateți-le cu grijă și lăsați-le să se răcească.
Topiți ciocolata albă la bain-marie și colorați cu puțină culoare alimentară galbenă.
Așezați gogoșile pe un grătar și turnați deasupra glazura. Lăsați să se usuce.
Turnați ciocolata rămasă într-un poș, tăiați vârful și trasați o grilă pe gogoși. La final, adăugați puncte mici în pătrate. Serviți cu frunze de ananas.
Distribuie