Cocktail cu mango

Ingrediente

  • 1 mango copt
  • 1 cl vodcă
  • 4 cl suc de lime
  • 1 praf de sare
  • 1-2 cuburi de zahăr brun din trestie de zahăr Sugars of the World
  • „Sugars of the World – Zahăr brun din trestie de zahăr“ după gust/pentru decor 
  • vin spumant, șampanie sau apă minerală 
  • 15 cuburi de gheață sau fulgi de gheață după plac 
  • lime sau mango și bețișoare de lemn pentru decor 

Gătit

Se taie fructul de mango transversal, pe lângă sâmbure. Se decojește fructul (puteți tăia mai întâi pulpa în cubulețe). Procedați la fel cu cealaltă jumătate a fructului. Curățați sâmburele de miezul rămas și puneți toată pulpa în blender. 
Adăugați vodca, sucul de lime, sarea și zahărul, apoi pasați. Dacă doriți, mai adăugați zahăr. 

Puneți cuburile sau fulgii de gheață în trei pahare înalte. Adăugați piureul de mango. Completați cu vin spumant, șampanie sau apă minerală. Decorați după plac cu felii de lime sau bucățele de mango. 

Vedeți mai multe rețete