Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru piureul de mere:
Pentru glazura de zahăr
Pentru glazura de ciocolată cu nuci:
Pentru piureul de mere, spălați mărul, curățați-l de coajă și tăiați-l sferturi, apoi îndepărtați cotorul. Puneți feliile de măr într-un vas, împreună cu apa și zeama stoarsă dintr-o jumătate de lămâie și lăsați amestecul să clocotească cca 15 minute. După ce bucățile de măr se înmoaie, luați vasul de pe aragaz. Îndepărtați batonul de scorțișoară și anasonul stelat. Pasați bucățile de măr și lăsați piureul să se răcească.
Pentru aluatul de biscuiți, frământați bine toate ingredientele. Înveliți apoi aluatul în folie alimentară și lăsați-l să se odihnească la frigider, cca 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade, folosind funcția de coacere în partea de sus și de jos. Puneți hârtie de copt în două tăvi. Întindeți aluatul pentru biscuiți, pe un blat de lucru tapetat cu făină, la grosimea de cca 3 mm și apoi, decupați diverse motive folosind forme. Așezați biscuiții în tava cu hârtie de copt, lăsând puțină distanță între ei. Ungeți biscuiții cu frișcă și coaceți-i cca 12 minute pe șina din mijloc a cuptorului – fiecare tavă, pe rând.
Imediat ce biscuiții cu mere și scorțișoară se rumenesc, scoateți-i din cuptor și lăsați-i să se răcească integral.
Sfat: Puteți orna biscuiții cu glazură din zahăr și nuci măcinate, precum și cu ciocolată topită și nuci măcinate.
Pentru glazura de zahăr, amestecați zahărul pudră cu zeama de lămâie. Stropiți biscuiții cu măr și scorțișoară cu glazura de zahăr, folosind o linguriță. Presărați nucile măcinate peste glazura de zahăr încă umedă. Lăsați să se usuce. Pentru glazura de ciocolată, topiți ciocolata de menaj pe baie de abur. Stropiți biscuiții cu măr și scorțișoară cu glazura de ciocolată, folosind o linguriță. Presărați nucile măcinate peste ciocolata neîntărită. Lăsați să se răcească.
Distribuie