Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cantitate: cca. 1 litri de sirop
Timp de preparare: 20 minute
Lămâile bio se spală în apă fierbinte și se usucă. Trei lămâi se tai felii. Restul lămâilor se storc, iar sucul obținut se toarnă într-o oală împreună cu feliile de lămâi.
Se adaugă zahărul, apa și filtrele de ceai.
Se fierbe și se lasă la fiert timp de 10 minute.
Filtrele de ceai și feliile de lămâi se îndepărtează.
Siropul de ceai de gheață se toarnă în sticle curate pregătite.
Sfat: Siropul de ceai de gheață se diluează în raport 1:6 și se servește cu plante aromatice proaspete și cuburi de gheață.
Distribuie