Prajitură cu pere, ciocolată și fulgi de ovăz

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 100g Mărgăritar Zahăr Fin
  • 100g făină
  • 3 linguri de fulgi de ovăz
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1 lingură pudră de cacao
  • 100ml ulei de floarea-soarelui
  • 200ml lapte
  • 50g ciocolată
  • 1 pară
     
  • Forme de brioșe
  • Hârtii pentru brioșe
  • Mărgăritar Zahăr Pudră pentru presărat 

Gătit

Bate ouăle și zahărul cu un mixer de bucătărie, apoi adaugă făina, fulgii de ovăz, praful de copt, pudra de cacao, uleiul și laptele. Rupe ciocolata în bucăți mici și amestec-o în compoziție. Așează hârtiile de brioșe în forme și toarnă compoziția în ele. Feliază perele și așează-le deasupra brioșelor. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 25-30 de minute.

Presară zahăr pudră Zahăr Mărgăritar peste brioșele reci.

Vedeți mai multe rețete