Împreună construim oameni

Sărbătorim și facem bine

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de Zahăr Mărgăritar, dorim să contribuim la un viitor bun pentru copiii noștri. Edițiile limitate de ambalaje prezintă lucrările participanților de la concursul nostru de desen în care i-am invitat pe copii să deseneze școala visurilor lor. Iar acum, ambalajele noastre au cele mai frumoase desene. De aniversarea noastră, susținem Asociația BookLand: asociația renovează școlile din zone rurale, organizează tabere de vară și multe altele, astfel încât copiii să poată învăța în felul în care își doresc.

Școala visurilor e plină de culori

Când vine vorba de educație, toată lumea e egală și la fel de colorată cum este comunitatea noastră. Școala visată de Andra este atât de colorată deoarece culoarea este, pentru ea, plină de bucurie și energie – pur și simplu perfectă pentru învățare. Bookland construiește școli unde copii învață de plăcere și învață bine. Iar noi îi susținem în acest demers.

Andra Magadans

Partenerul nostru pentru viitorul educației: Asociația BookLand

Asociația BookLand s-a dedicat îmbunătățirii oportunităților educaționale ale copiilor noștri de-a lungul anilor. În acest sens, Asociația BookLand oferă copiilor cărți, organizează tabere de vară și este activă în multe alte domenii. Mai presus de toate, Asociația BookLand renovează școlile din sate. Multe dintre ele din întreaga Românie se află în condiții precare. Iar pentru că o educație bună începe cu o școală unde copiilor le face plăcere să meargă, susținem Asociația BookLand cu ocazia aniversării noastre.

Trimite „CONSTRUIM” prin SMS la 8845 și donează 2 euro lunar. 

Relaxarea, cel mai bun prieten al învățării

Alexia-Denisa visează la o școală care îi oferă un spațiu de relaxare, astfel încât să poată învăța mai bine. Ceasul din mijloc reprezintă echilibru și stabilitate, fără de care nu poate exista o călătorie către cunoaștere.

Susținem BookLand pentru a o duce pe Alexia-Denisa mai aproape de visul ei.

Școala visurilor e plină de culori

Când vine vorba de educație, toată lumea e egală și la fel de colorată cum este comunitatea noastră. Școala visată de Andra este atât de colorată deoarece culoarea este, pentru ea, plină de bucurie și energie – pur și simplu perfectă pentru învățare.

Bookland construiește școli unde copii învață de plăcere și învață bine. Iar noi îi susținem în acest demers.

 

Școala poate fi atât de colorată

Școala ideală e diferită pentru fiecare dintre noi, dar primitoare și veselă pentru toți. Pentru Teodora Elena, școala visurilor este colorată și înflorată.

Bookland renovează școlile din zone rurale, iar noi îi susținem ca visul Teodorei Elena să devină realitate.