Negrese cu avocado

Ingrediente

Pentru aproximativ 24 de bucăți

  • 250 g de ciocolată
  • 4 ouă
  • 2 fructe de avocado
  • 175 g de zahăr brun Mărgăritar Mauritius
  • 125 g de alune (fărâmițate)
  • ½ pachet de praf de copt
  • Zahăr pudră Mărgăritar

Gătit

Clasicele negrese primesc o întorsătură inedită adăugând în compoziție avocado, pentru o textură fragedă și fină.

MOD DE PREPARARE

Fărâmițează ciocolata în bucăți și pune-o la topit peste un pat de apă.

Taie fructele de avocado în jumătate, scoate sâmburele și scoate interiorul cu o lingură.

Toarnă ouăle într-un castron, adaugă zahărul brun Mărgăritar Mauritius și amestecă totul într-un robot de bucătărie, până în momentul în care ajungi la o spumă albă și groasă.

Pasează fructele de avocado și amestecă-le cu alunele, ciocolata topită și praful de copt. Lasă la copt prăjiturile într-un cupor preîncălzit la 170 ° de grade timp de 25 de minute.

Decorează negresele cu zahărul pudră Mărgăritar și servește-le.

Vedeți mai multe rețete