Tort cu mure și Mascarpone
Un tort special, pentru ocazii speciale
INGREDIENTE
250 g de unt slab
250 g de zahăr pudră extrafin Mărgăritar
1 pachet de zahăr vanilat Mărgăritar
O coajă rasă a unei lămâi bio
Un vârf de sare
5 ouă
250 g de făină
1 lingură de praf de copt

Pentru crema Mascarpone:
500 g de cremă Mascarpone
250 g de lapte bătut
100 g de zahăr pudră extrafin Mărgăritar
Conținutul unei păstăi de vanilie
Suc de lămâie și coji de lămâie
250 g de mure

Acest tort fin și delicat aduce împreună aroma suavă de vanilie și gustul puternic de fructe de pădure. Tot așa, îi apropie pe cei care îl degustă împreună cu bucurie.

MOD DE PREPARARE

Pentru blat, amestecă untul, zahărul pudră, zahărul vanilat, coaja de lămâie și sarea până când amestecul devine unul pufos.

Adaugă treptat ouăle și apoi amestecă făina cu praful de copt. Umple două forme de tort (cu diametrul de 15 cm) și lasă produsul la copt la 160 ° C timp de aproximativ 45 de minute.

Apoi lasă amestecul să se răcească și taie din tort un blat de 1-2 cm grosime.

Pentru crema de mascarpone, amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie.

Pe primul strat de blat pune murele și acoperă-l din nou cu cremă.

Pune etajul următor pe acesta și continuă așa.

Întinde crema pe blatul de sus și decorează cu mure.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA