Gustul dulce al tradițiilor

Tradiţiile dulci se regăsesc profund în România. Cu atât mai mult atunci când deserturile sunt făcute acasă, deoarece acestea ne însoţesc în momente memorabile din viaţă. Începe cu prăjituri de nisip făcute în forme pe plajă, continuă cu plăcinta de mere făcută de bunica în vacanţa de vară și se mută la discuțiile din jurul cafelei, la tortul de nuntă sau la reţetele preferate ale familiei care vor fi transmise copiilor.
Zahăr Mărgăritar a realizat pentru tine un nou studiu despre latura dulce a României, cu care putem să arătăm că deserturile sunt strâns legate de tradiţiile din ţara noastră. Tradiţii, pe care le iubim și le preţuim.

DA, GĂTITUL ACASĂ ADUCE FERICIRE!
Fie că sunt deserturi pentru revelion, tortul pentru ziua de naștere, o prăjitură de dragobete, clătite pentru micul dejun sau fursecuri de Crăciun:
Studiul nostru arată că fericirea și un stil de viaţă echilibrat nu trebuie neapărat să fie fără zahăr pentru că sunt momente în care ne dorim să ne delectăm cu ceva bun.

Din cea mai dulce cercetare a anului, vei afla ce deserturi se gătesc în România, care sunt tradițiile culinare dulci de Crăciun pe care le iubesc românii și în ce alte împrejurări preferă locuitorii României să prepare deserturi acasă.
Dacă ești curios să afli mai multe detalii, poți vedea rezultatele cercetării noastre aici.