Aceeași calitate, acum într-un nou ambalaj

Lumea Zahărului Mărgăritar

Lasă-te purtat în lumea dulce a zahărului Mărgăritar! Gama de bază Zahăr Mărgăritar și-a schimbat aspectul și, de acum încolo, întruchipează lumea "acasă este acolo unde….". Zahăr alb cristal, zahăr alb fin, zahăr cubic alb și zahăr pudră sunt acum disponibile într-un aspect nou, la aceeași calitate.

Descoperă ambalajul într-un design nou și povestirile din spatele pachetelor Zahăr Mărgăritar!

“Acasă este acolo unde…”

Acasă – un cuvânt care pentru fiecare dintre noi înseamnă altceva. Nu este ceva care descrie doar un singur loc. Nu este ceva care poate fi limitat de patru pereți. Pentru unii dintre noi, este un loc în care stresul vieții cotidiene se disipează și unde venim să ne odihnim. Pentru alții, este un chip cunoscut sau o atingere iubitoare și sentimentul că “am ajuns”.

Dar uneori este amintirea a ceva uitat de mult, sau un miros care trezește senzația unică de acasă: acea senzație de furnicătură caldă în stomac, care se răspândește încet și toate grijile se estompează în fundal. Este acea senzație care umple rezervele noastre de putere și face ca fiecare obstacol să fie ușor de gestionat. Fie că bei în tihnă o ceașcă de ceai, fie împreună cu cei dragi, cu delicatese de casă care fac inima să bată mai repede, știm: Acasă este locul unde mă simt ACASĂ.