Tartă cu mere
Un desert simplu și de efect.
INGREDIENTE
Pentru tartă:
200 g de frișcă
100 g de zahăr Mărgăritar Bio
1 pachet de zahăr vanilat Mărgăritar
Coaja unei lămâi bio
3 ouă
200 g făină
½ pachet de praf de copt
4 mere
2 linguri de suc de lămâie

Pentru glazură:
50 g de unt
2 linguri de lapte
50 g de zahăr Mărgăritar Bio
30 g de fulgi de migdale

Nu ai cum să dai greș cu această tartă, indiferent de ocazie. Este ușor de preparat, delicios, cu efect garantat de relaxare și veselie.

MOD DE PREPARARE

Pentru aluat, amestecă frișca, zahărul cristal bio, zahărul vanilat și coaja de lămâie și apoi amestecă ouăle, unul câte unul.

Treci făina și praful de copt prin sită și adaugă-le în amestec. Dă o formă de tartă aluatului. Curăță merele și taie-le în felii subțiri. Apoi lasă la macerat cu sucul de lămâie și acoperă aluatul cu felii de mere. Lasă la copt amestecul la 180 ° C timp de aproximativ 15 minute.

Fierbe untul, laptele și zahărul fin bio și adaugă migdalele. Întinde pasta de migdale pe tort și lasă la copt timp de încă 15 minute la 180 ° C.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA