Prăjituri Iepuraș de Paște
O prăjitură tematică și extrem de savuroasă
INGREDIENTE
450 g de făină
300 g unt
150 g de zahăr pudră Mărgăritar
1 pachet de zahăr vanilat Mărgăritar
Coajă de lămâie
80 g de albuș de ou
500 g de zahăr pudră Mărgăritar
trecut prin sită
Un vârf de sare
Un vârf de esență de lămâie

Un coșuleț cu prăjituri gustoase, ornate în formă de iepurași și ouă, va fi nelipsit de pe masa ta de Paște după ce încerci rețeta noastră.

MOD DE PREPARARE

Pentru aluat, frământă ingredientele reci într-un aluat neted și lasă-l să se răcească în frigider timp de o oră. Întinde aluatul, taie iepurașii de Paști și lasă formele la copt la 200 ° C timp de aproximativ 10 minute.

Pentru glazura cu albuș de ou, amestecă încet ingredientele în robotul de bucătărie, apoi continuă să amesteci până se întărește, folosind aparatul la viteză medie. Apoi utilizează o paletă pentru a aduce glazura pulverizată la consistența dorită (consistență moale, dar nu lichidă).

Desenează conturul formei. Amestecă restul de glazură pulverizată la o consistență ușor lichidă, umple un săculeț de ornat prăjituri și completează contururile. Lasă-le să se usuce peste noapte și eventual decorează în continuare prăjiturile.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA