Mini-tarte cu model „Roșu Alb Roșu“

Un desert delicios, cu design pe măsură
INGREDIENTE
(pentru 10 mini-tarte)
Timp de preparare: 90 de minute

Pentru blat:
80 g de unt
8 ouă
5 linguri de apă caldă
340 g de zahăr pudră Mărgăritar
300 g de făină
1 pachet de praf de copt
Colorant alimentar de culoare roșie

Pentru decorare:
Coacăze roșii
Zahăr pudră Mărgăritar pentru ornarea tartelor

Pentru cremă:
120 ml de frișcă
375 g de brânză dulce
30 g de zahăr pudră Mărgăritar
Conținutul unei păstăi de vanilie
Cojile unei jumătăți de lămâie
2 capace de rom
2 pachete de gelatină (granulată)

Din această combinație inedită de arome va rezulta un desert plin de prospețime cu care să te răsfeți în clipele de liniște. Aspectul nu poate decât să potențeze intensitatea cu care vei savura acest desert.

MOD DE PREPARARE

Crema:
Bate bine frișca. Apoi amestecă brânza dulce cu cojile de lămâie, zahărul pudră, rom și sucul boabei de vanilie până când se obține un amestec cremos. Apoi toarnă gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj în cremă. Lasă crema să se răcească timp de câteva ore.

Blatul:
Bate ouăle cu zahărul pudră timp de mai multe minute până în momentul în care se obține un amestec pufos. Topește untul și presară-l treptat în amestecul de ouă. Adaugă făina și praful de copt, precum și colorantul alimentar. Toarnă amestecul în două vase drapate cu foi de copt și lasă-le la copt timp de 15 minute la o temperatură de 175 °C. Lasă blatul să se răcească. Taie din aluat mici cercuri cu ajutorul unei forme de prăjituri (sau cu ajutorul unui pahar).

Montarea:
Toarnă crema într-o pungă de ornat prăjituri și ornează mini-tartele cu mici cocoloașe de cremă. Plasează blaturile de mini-tarte unul peste celălalt. Ornează mini-tartele cu coacăze roșii sau afine proaspete.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA