Biscuiți de casă colorați

Un desert ușor de preparat, cu viață lungă, iar decorarea poate fi o activitate distractivă pentru copii
INGREDIENTE
450 g făină
300 g unt (rece)
150 g Zahăr cristal fin Mărgăritar
1 plic Zahăr vanilinat Mărgăritar
1 praf de sare
1 gălbenuș de ou
Zahăr pudră Mărgăritar
Apă
Colorant alimentar
MOD DE PREPARARE

Pentru aluatul de biscuiți, frământă rapid făina, untul, zahărul fin, zahărul vanilinat, sarea și gălbenușul de ou. Lasă aluatul la rece pentru aproximativ 2 ore. Preîncălzește cuptorul la 170 grade C. Întinde aluatul pe o suprafață tapetată cu făină. Decupează biscuiți cu diverse forme. Pune biscuiții într-o tavă, pe hârtie de copt și bagă-i în cuptor pentru aproximativ 12 minute. Prepară glazura din zahăr pudră, puțină apă și colorant alimentar de ce culoare preferi. Toarn-o într-o pungă mică pentru colgelat și taie puțin vârful. Decorează biscuiții.

Biscuiții rezistă în cutie închisă ermetic până la 4-5 săptămâni.

Sfat: Îmbracă biscuiții cu glazură de ciocolată și presară-i cu nuci / fistic etc.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA