
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Formă de aproximativ 30 pe 11 cm în dimensiune
16 felii
Aluat:
Pentru decorare:
Caramel:
Se pun bananele în castron, cu cât sunt mai coapte cu atât mai bine. Adăugați zahărul și ouăle și apoi zdrobiți-le cu o furculiță. Amestecul nu trebuie să fie complet neted, dimpotrivă, puteți lăsa și bucăți mici de banană. Apoi adăugați iaurtul și uleiul și amestecați cu o spatulă. În cele din urmă, adăugați restul ingredientelor și amestecați bine. Ungeți o tavă de pâine cu ulei și tapetați-o cu o bandă de hârtie de copt și turnați aluatul în ea. Presărați suprafața cu un amestec de semințe și fulgi de porumb. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 160°C timp de aproximativ 45-50 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese uscată. Se lasă să se răcească pe un grătar de și se scoate din formă.
Pentru caramel, se topește untul într-o cratiță, se adaugă zahărul și sarea și se amestecă până când caramelul capătă o culoare aurie deschisă. Se toarnă cu grijă smântâna clocotită peste el și se amestecă bine. Se fierbe bine și apoi se pune într-un bol și se lasă să se răcească complet. Întindeți un strat subțire de caramel peste feliile de chec răcit și savurați.
Distribuie