Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru o formă rotundă (Ø 22 cm)
Preîncălzește cuptorul la 180 °C (căldură sus-jos). Unge marginile formei și tapetează fundul cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă făina, cacao, praful de copt, sarea și scorțișoara. Într-un alt bol, combină laptele de ovăz, uleiul și zahărul. Adaugă piureul de mere și amestecă bine. Adaugă treptat ingredientele lichide peste cele uscate și amestecă rapid până obții un aluat neted (nu amesteca prea mult).
Toarnă aluatul în formă. Taie para în sferturi, îndepărtează semințele și feliaz-o subțire. Aranjează feliile de pară peste aluat. Taie alunele în bucăți mici și presară-le peste tort. La final, presară zahărul brun deasupra.
Coace tortul în cuptor aproximativ 45 de minute (verifică cu o scobitoare). După coacere, lasă-l să se răcească complet.
Sfat: Servește cu sos de ciocolată!
Distribuie