Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru cremă
Se preîncălzește cuptorul la 175 °C, cu încălzire sus-jos, și se tapetează o tavă pentru brioșe cu 12 forme cu hârtie de copt.
Se bat ouăle spumă împreună cu zahărul, sarea și vanilia, timp cca. de 5-7 minute.
La cea mai mică flacără se adaugă la amestec uleiul și smântâna.
Se amestecă făina cu migdalele și praful de copt, iar apoi se adaugă la celelalte ingrediente.
Se adaugă cele 120 g de migdale prăjite tocate, iar aluatul se adaugă în formele de brioșe pregătite cu ajutorul unei linguri de înghețată sau unei linguri normale.
Brioșele cu migdale se coc în cuptorul preîncălzit timp de cca. 20-25 minute, până se rumenește, și se lasă să se răcească complet.
Toate ingredientele pentru cremă, cu excepția brânzei degresate, se adaugă într-un vas de amestecare, și se amestecă la viteză mare pentru o perioadă de timp scurtă, până se obține un amestec cremos, solid. Aveți grijă să nu amestecați pentru prea mult timp amestecul cu frișcă, deoarece se va separa. Când amestecul obține o consistență solidă, este perfectă.
La cea mai mică flacără se amestecă la frișcă brânza degresată, iar crema se toarnă într-un sac cofetar cu dui de ornare în formă de stea.
Pentru a obține forma „învolburată” perfectă a cremei, în primul rând se aplică în mijlocul brioșelor. Pe urmă, se continuă aplicarea cremei dinspre exterior înspre interior, și pe urmă se presară cu restul migdalelor prăjite.
Brioșele cu migdale prăjite pot fi păstrate la frigider timp de cca. 2-3 zile, dar sunt cele mai gustoase în prima zi după preparare.
Distribuie