Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Număr porții: 2
Timp de preparare: 5 minute
Lămâile se clătesc în apă fierbinte, se șterg, se tai în două și se storc de suc.
Busuiocul se spală, se scutură de apă, iar frunzele se smulg de pe tulpini. Se pun câteva frunze la o parte pentru decorațiune.
Siropul de busuioc-lime și frunzele de busuioc se pun într-un shaker și se zdrobesc cu ajutorul unei piue.
Se adaugă în shaker sucul de lămâie, ginul și 4-5 cuburi de gheață și se agită puternic.
Se strecură printr-o sită într-un pahar pregătit cu două cuburi de gheață.
Se decorează cu frunze de busuioc.
Sfat: În loc de siropul de busuioc-lămâie de casă, se poate utiliza, de asemenea, sirop disponibil în magazine.
Distribuie