Mărgăritar Zahăr Pudră Extrafin

Zahărul pudră extrafin are o granulație foarte fină, care îl face puțin solubil și ușor de amestecat cu alte ingrediente. Este perfect pentru toate tipurile de produse de cofetărie.

Sugestii de reţete
Actualizăm periodic site-ul cu reţete noi. Vizitează-ne!
Cheesecake de zmeură cu aluat de negresă
Acest cheesecake reinterpretat poate constitui tortul ideal pentru o aniversare restrânsă, de care să te bucuri alături de cei dragi.
MOD DE PREPARARE
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire uniformă. Așează pe o tavă hârtia de copt. Taie ciocolata neagră și ciocolata cu lapte în bucăți mici și adaugă untul, apoi pune amestecul într-o oală. Se topește treptat peste o baie de apă. Apoi amestecă ouăle cu zahăr brun Mărgăritar și sare până se formează o masă galben-pal. Adaugă ciocolata topită la amestecul de ou și amestecă totul împreună. Amestecă făina cu cacao și cu bicarbonat de sodiu și adaugă compoziția la restul amestecului. Distribuie aluatul de negresă în mod uniform pe tava de copt, prevăzută cu hârtie de copt. Împinge tava pentru coacere pe penultima șină din cuptor și lasă amestecul la copt timp de aproximativ 20 de minute. Eșantionul de probă ar trebui să aibă în continuare urme de aluat pe băț. Îndepărtează forma din cuptor și lasă aluatul de negresă să se răcească. Pentru piureul de zmeură, pune zmeura spălată și uscată bine într-o oală cu zahărul pudră și pasează amestecul. Strecoară masa rezultată printr-o sită. Pune-o la încălzit timp de aproximativ 8 minute, amestecând constant. Pentru crema de brânză, amestecă crema de brânză proaspătă cu zahărul pudră Mărgăritar și cu zahărul vanilat Mărgăritar. Adăugă frișcă, ouă și sare. Se amestecă rapid ingredientele. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire uniformă. Înfășoară forma răcită cu două straturi de folie de aluminiu în cruce, în exterior, pentru a o sigila. Pune compoziția pe o tavă adâncă de copt. Întinde două treimi din crema de brânză pe negresă. Adaugă 2 linguri de piure de zmeură pe crema de brânză. Apoi adăugă restul cremei de brânză și împrăștie restul de piure de zmeură pe stratul de brânză. Poți orna cu ajutorul unui băț de lemn, obținând astfel diverse forme răsucite. Umple tava adâncă de copt cu aproximativ 2 cm înălțime de apă fierbinte fierbinte și lasă la copt tortul timp de 55 de minute. Scoate prăjitura din cuptor (brânza să fie încă moale). Îndepărtează cu atenție folia de aluminiu. Deplasează-te de-a lungul marginii cu un cuțit lung și subțire. Lasă să se răcească cheesecake-ul timp de aproximativ 1,5 ore, la temperatura camerei. Apoi răcește-l la frigider timp de cel puțin 6 ore, de preferință peste noapte. Îndepărtează forma de prăjitură.
Macarons cu vanilie
Acum poți prepara chiar tu celebrele prăjituri Macarons, pentru a le savura la cafea sau pentru a pregăti un cadou special, cu mult suflet.
MOD DE PREPARARE
Treci printr-o sită făina de migdale și zahărul pudră și amestecă cu 80 g de ouă până când amestecul se transformă într-o pastă. Amestecă 70 g de zahăr cristal bio cu 80 g de albuș de ou*. Între timp, fierbe 130 g de zahăr cristal bio în apă și amestecă totul cu ajutorul unui aparat de bucătărie la viteză redusă până când se obține o masă spumoasă. Apoi amestecă la viteză mare. Amestecă cu grijă masa spumoasă cu pasta de migdale. Umple o pungă de ornat prăjituri (mărimea 6 sau 8) cu amestecul rezultat și formează prăjiturile în tava de copt. Lasă prăjiturile să se usuce la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, până când suprafața este fermă. Pune-le la copt la 160° C timp de aproximativ 10 minute. Pentru umplutură, se fierbe frișca cu zeama de vanilie și se toarnă peste ciocolată. Se lasă la macerat timp de 12 ore într-un loc răcoros și se lasă să se solidifice. Se pot orna prăjiturile răcite cu ajutorul unui săculeț de ornat prăjituri. Sfat: *Pentru colorare: se pot amesteca geluri colorante, în funcție de intensitatea dorită **Variație: două picături de ulei de lămâie bio, ulei de portocale bio sau ulei de trandafir bio, în loc de boabele de vanilie.
Tort cu mure și Mascarpone
Acest tort fin și delicat aduce împreună aroma suavă de vanilie și gustul puternic de fructe de pădure. Tot așa, îi apropie pe cei care îl degustă împreună cu bucurie.
MOD DE PREPARARE
Pentru blat, amestecă untul, zahărul pudră, zahărul vanilat, coaja de lămâie și sarea până când amestecul devine unul pufos. Adaugă treptat ouăle și apoi amestecă făina cu praful de copt. Umple două forme de tort (cu diametrul de 15 cm) și lasă produsul la copt la 160 ° C timp de aproximativ 45 de minute. Apoi lasă amestecul să se răcească și taie din tort un blat de 1-2 cm grosime. Pentru crema de mascarpone, amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie. Pe primul strat de blat pune murele și acoperă-l din nou cu cremă. Pune etajul următor pe acesta și continuă așa. Întinde crema pe blatul de sus și decorează cu mure.
Vezi toate retele →
Alte produse similare
de la Mărgăritar
Promoţii de la Mărgăritar
Înscrie-te la promoţii şi ai şansa de a câştiga premii oferite cu drag