Mărgăritar Pudră 500g

Zahărul pudră este zahăr cristal măcinat într-o pudră fină. Este potrivit pentru copt și pentru preparatrea mai multor tipuri de prăjituri, creme și glazuri.

Sugestii de reţete
Actualizăm periodic site-ul cu reţete noi. Vizitează-ne!
Găluște umplute cu gem de prune
Deși această rețetă de origine austro-ungară este specifică toamnei, te poți bucura de ea și în afara sezonului, dacă o gătești cu gem sau prune uscate.
MOD DE PREPARARE
Fierbe, decojește și pasează cartofii. Amestecă ingredientele rămase cu cartofii și frământă-le într-o cocă. Frământă coca și secționeaz-o în porțiuni de dimensiunea unei palme. Asezonează gemul de prune cu zahăr pudră, rom și scorțișoară, după gust. Adaugă o linguriță de compoziție în mijlocul secțiunilor de aluat. Împăturește coca și apasă cu fermitate pe marginile acesteia, folosind, dacă este nevoie, un instrument pentru a zimța marginile bucăților de aluat. Acum fierbe găluștele în apă fierbinte cu un pic de sare timp de aproximativ 5 minute. Coace miezul de pâine în unt încălzit, până când acestea ajung să aibă o culoare maro aurie. Apoi amestecă găluștele bine uscate cu pâinea și decorează-le cu zahăr pudră.
Negrese cu avocado
Clasicele negrese primesc o întorsătură inedită adăugând în compoziție avocado, pentru o textură fragedă și fină.
MOD DE PREPARARE
Fărâmițează ciocolata în bucăți și pune-o la topit peste un pat de apă. Taie fructele de avocado în jumătate, scoate sâmburele și scoate interiorul cu o lingură. Toarnă ouăle într-un castron, adaugă zahărul brun Mărgăritar Mauritius și amestecă totul într-un robot de bucătărie, până în momentul în care ajungi la o spumă albă și groasă. Pasează fructele de avocado și amestecă-le cu alunele, ciocolata topită și praful de copt. Lasă la copt prăjiturile într-un cupor preîncălzit la 170 ° de grade timp de 25 de minute. Decorează negresele cu zahărul pudră Mărgăritar și servește-le.
Prăjituri de ciocolată indian
Fie că este vorba despre o petrecere tematică, sau pur și simplu pentru a-i înveseli pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, acest desert este soluția perfectă pentru un desert haios și delicios.
MOD DE PREPARARE
Amestecă ouăle cu zahărul brun Mărgăritar și zahărul vanilat până când amestecul devine o spumă. Adaugă uleiul și amestecă bine. Cu cât agiți mai mult, cu atât mai aerat devine blatul. Amestecă încet apoi amestecă făina cu pudra de copt și cu cacao. Întinde aluatul pe o tavă de copt și lasă-l la copt la 180 de grade timp de aproximativ 20-25 de minute. Pentru crema de ciocolată, rupe ciocolata în bucăți sau fărâmițeaz-o. Pune frișca într-o oală la fiert și apoi scoate vasul de la căldură. Adăugă ciocolata și zahărul pudră Mărgăritar și amestecă bine până când toate ingredientele se dizolvă. Apoi lasă crema să se răcească în frigider până când ajunge la temperatura frigiderului. Amestecă compoziția manual sau cu ajutorul unui robot de bucătărie până când crema se întărește. Taie cercuri din aluatul de tort cu un tăietor rotund pentru prăjituri. Folosind un cuțit sau un palet pentru a ajunge pe toată porțiunea de la baza tortului, cercurile de tort pot avea forma dorită. La jumătatea cercurilor folosește un cuțit zimțat pentru a tăia marginile ușor, astfel încât să devină rotundă suprafața de deasupra. Pune pe toate cercurile mai întâi gem de caise și apoi cremă de ciocolată și așează cercurile cu marginile rotunjite deasupra. Plasează toate prăjiturile de ciocolată pe un suport de tip grătar. Sub acestea, folosește un staniol pentru a proteja ciocolata și a evita lipirea. Prepară pe foc glazura de ciocolată. Când ciocolata este lichidă, acoperă complet prăjiturelele cu ea. Începi din lateral și, la sfârșit, răspândește niște glazură de ciocolată în partea de sus. Lasă prăjiturile la uscat. Lipește ochii sau desenează ochii cu ajutorul creioanelor de ciocolată. Pentru penele indienilor: Fâșii tăiate cu o lățime de aproximativ 1,5 cm din hârtia colorată. Desenează-le în avans cu un creion și o riglă. Se pune banda în jurul tortului de ciocolată final și se taie cu aproximativ 1-1,5 cm în plus. Fă un cerc cu această bandă și leagă-l de o pană. Adaugă pe prăjitura finală. Sfat: Resturile de tort pot fi folosite pentru a face prăjituri cakepops cu cremă de ciocolată. Nimic nu trebuie să fie aruncat! Pentru a face acest lucru, pregătește de două ori cantitatea de cremă. Fărâmițează resturile de tort și amestecă-le cu suficientă cremă de ciocolată pentru a forma o masă solidă. Formează bile din acest amestec, scufundă-le în glazura de ciocolată și lasă-le la uscat.
Vezi toate retele →
Alte produse similare
de la Mărgăritar
Promoţii de la Mărgăritar
Înscrie-te la promoţii şi ai şansa de a câştiga premii oferite cu drag