Mărgăritar Cristal Bio

Zahărul Bio este un produs al agriculturii ecologice și un simbol al agriculturii sustenabile. Procesul de producție este supus unui riguros sistem de control. Poate fi folosit în rețete în același fel ca și zahărul cristal, fiind astfel potrivit pentru îndulcirea preparatelor și băuturilor. Îl găsești la pungă de hârtie de 500g.

Sugestii de reţete
Actualizăm periodic site-ul cu reţete noi. Vizitează-ne!
Macarons cu vanilie
Acum poți prepara chiar tu celebrele prăjituri Macarons, pentru a le savura la cafea sau pentru a pregăti un cadou special, cu mult suflet.
MOD DE PREPARARE
Treci printr-o sită făina de migdale și zahărul pudră și amestecă cu 80 g de ouă până când amestecul se transformă într-o pastă. Amestecă 70 g de zahăr cristal bio cu 80 g de albuș de ou*. Între timp, fierbe 130 g de zahăr cristal bio în apă și amestecă totul cu ajutorul unui aparat de bucătărie la viteză redusă până când se obține o masă spumoasă. Apoi amestecă la viteză mare. Amestecă cu grijă masa spumoasă cu pasta de migdale. Umple o pungă de ornat prăjituri (mărimea 6 sau 8) cu amestecul rezultat și formează prăjiturile în tava de copt. Lasă prăjiturile să se usuce la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, până când suprafața este fermă. Pune-le la copt la 160° C timp de aproximativ 10 minute. Pentru umplutură, se fierbe frișca cu zeama de vanilie și se toarnă peste ciocolată. Se lasă la macerat timp de 12 ore într-un loc răcoros și se lasă să se solidifice. Se pot orna prăjiturile răcite cu ajutorul unui săculeț de ornat prăjituri. Sfat: *Pentru colorare: se pot amesteca geluri colorante, în funcție de intensitatea dorită **Variație: două picături de ulei de lămâie bio, ulei de portocale bio sau ulei de trandafir bio, în loc de boabele de vanilie.
Tartă cu mere
Nu ai cum să dai greș cu această tartă, indiferent de ocazie. Este ușor de preparat, delicios, cu efect garantat de relaxare și veselie.
MOD DE PREPARARE
Pentru aluat, amestecă frișca, zahărul cristal bio, zahărul vanilat și coaja de lămâie și apoi amestecă ouăle, unul câte unul. Treci făina și praful de copt prin sită și adaugă-le în amestec. Dă o formă de tartă aluatului. Curăță merele și taie-le în felii subțiri. Apoi lasă la macerat cu sucul de lămâie și acoperă aluatul cu felii de mere. Lasă la copt amestecul la 180 ° C timp de aproximativ 15 minute. Fierbe untul, laptele și zahărul fin bio și adaugă migdalele. Întinde pasta de migdale pe tort și lasă la copt timp de încă 15 minute la 180 ° C.
Prăjituri de ciocolată indian
Fie că este vorba despre o petrecere tematică, sau pur și simplu pentru a-i înveseli pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, acest desert este soluția perfectă pentru un desert haios și delicios.
MOD DE PREPARARE
Amestecă ouăle cu zahărul brun Mărgăritar și zahărul vanilat până când amestecul devine o spumă. Adaugă uleiul și amestecă bine. Cu cât agiți mai mult, cu atât mai aerat devine blatul. Amestecă încet apoi amestecă făina cu pudra de copt și cu cacao. Întinde aluatul pe o tavă de copt și lasă-l la copt la 180 de grade timp de aproximativ 20-25 de minute. Pentru crema de ciocolată, rupe ciocolata în bucăți sau fărâmițeaz-o. Pune frișca într-o oală la fiert și apoi scoate vasul de la căldură. Adăugă ciocolata și zahărul pudră Mărgăritar și amestecă bine până când toate ingredientele se dizolvă. Apoi lasă crema să se răcească în frigider până când ajunge la temperatura frigiderului. Amestecă compoziția manual sau cu ajutorul unui robot de bucătărie până când crema se întărește. Taie cercuri din aluatul de tort cu un tăietor rotund pentru prăjituri. Folosind un cuțit sau un palet pentru a ajunge pe toată porțiunea de la baza tortului, cercurile de tort pot avea forma dorită. La jumătatea cercurilor folosește un cuțit zimțat pentru a tăia marginile ușor, astfel încât să devină rotundă suprafața de deasupra. Pune pe toate cercurile mai întâi gem de caise și apoi cremă de ciocolată și așează cercurile cu marginile rotunjite deasupra. Plasează toate prăjiturile de ciocolată pe un suport de tip grătar. Sub acestea, folosește un staniol pentru a proteja ciocolata și a evita lipirea. Prepară pe foc glazura de ciocolată. Când ciocolata este lichidă, acoperă complet prăjiturelele cu ea. Începi din lateral și, la sfârșit, răspândește niște glazură de ciocolată în partea de sus. Lasă prăjiturile la uscat. Lipește ochii sau desenează ochii cu ajutorul creioanelor de ciocolată. Pentru penele indienilor: Fâșii tăiate cu o lățime de aproximativ 1,5 cm din hârtia colorată. Desenează-le în avans cu un creion și o riglă. Se pune banda în jurul tortului de ciocolată final și se taie cu aproximativ 1-1,5 cm în plus. Fă un cerc cu această bandă și leagă-l de o pană. Adaugă pe prăjitura finală. Sfat: Resturile de tort pot fi folosite pentru a face prăjituri cakepops cu cremă de ciocolată. Nimic nu trebuie să fie aruncat! Pentru a face acest lucru, pregătește de două ori cantitatea de cremă. Fărâmițează resturile de tort și amestecă-le cu suficientă cremă de ciocolată pentru a forma o masă solidă. Formează bile din acest amestec, scufundă-le în glazura de ciocolată și lasă-le la uscat.
Vezi toate retele →
Alte produse similare
de la Mărgăritar
Promoţii de la Mărgăritar
Înscrie-te la promoţii şi ai şansa de a câştiga premii oferite cu drag