Mărgăritar Brun de Mauritius Demerara

Sortiment al zahărului brun, Demerara este puternic aromat și constituie alegerea ideală atunci când vrei să oferi cel mai bun gust băuturilor.

De la ceai și cafea până la cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice, acesta adaugă o aromă inconfundabilă, care îți merge direct la suflet. Poate fi folosit cu succes și ca ingredient pentru prăjituri și fursecuri glazurate, precum și pentru prepararea crustelor crocante de tarte sau a topping-urilor de prăjituri.

Sugestii de reţete
Actualizăm periodic site-ul cu reţete noi. Vizitează-ne!
Chutney de caise
Chutney-ul poate fi o garnitură potrivită pentru friptură, pește, brânzeturi și, bineînțeles, la preparatele clasice indiene din legume și orez.
MOD DE PREPARARE
Taie caisele spălate în mici bucăți (după ce le-ai scos sâmburii), pisează cățeii de usturoi și ghimbirul peste caise. Toate ingredientele trebuie puse într-o oală mare, rezistentă la acid, iar compoziția trebuie fiartă la foc mic, amestecând constant, până în momentul în care fructele și ceapa devin moi și poți observa un sos extrem de dens. Toarnă compoziția în borcane pregătite în avans, etanșează-le bine și lasă-le la macerat câteva zile.
Negrese cu avocado
Clasicele negrese primesc o întorsătură inedită adăugând în compoziție avocado, pentru o textură fragedă și fină.
MOD DE PREPARARE
Fărâmițează ciocolata în bucăți și pune-o la topit peste un pat de apă. Taie fructele de avocado în jumătate, scoate sâmburele și scoate interiorul cu o lingură. Toarnă ouăle într-un castron, adaugă zahărul brun Mărgăritar Mauritius și amestecă totul într-un robot de bucătărie, până în momentul în care ajungi la o spumă albă și groasă. Pasează fructele de avocado și amestecă-le cu alunele, ciocolata topită și praful de copt. Lasă la copt prăjiturile într-un cupor preîncălzit la 170 ° de grade timp de 25 de minute. Decorează negresele cu zahărul pudră Mărgăritar și servește-le.
Cheesecake de zmeură cu aluat de negresă
Acest cheesecake reinterpretat poate constitui tortul ideal pentru o aniversare restrânsă, de care să te bucuri alături de cei dragi.
MOD DE PREPARARE
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire uniformă. Așează pe o tavă hârtia de copt. Taie ciocolata neagră și ciocolata cu lapte în bucăți mici și adaugă untul, apoi pune amestecul într-o oală. Se topește treptat peste o baie de apă. Apoi amestecă ouăle cu zahăr brun Mărgăritar și sare până se formează o masă galben-pal. Adaugă ciocolata topită la amestecul de ou și amestecă totul împreună. Amestecă făina cu cacao și cu bicarbonat de sodiu și adaugă compoziția la restul amestecului. Distribuie aluatul de negresă în mod uniform pe tava de copt, prevăzută cu hârtie de copt. Împinge tava pentru coacere pe penultima șină din cuptor și lasă amestecul la copt timp de aproximativ 20 de minute. Eșantionul de probă ar trebui să aibă în continuare urme de aluat pe băț. Îndepărtează forma din cuptor și lasă aluatul de negresă să se răcească. Pentru piureul de zmeură, pune zmeura spălată și uscată bine într-o oală cu zahărul pudră și pasează amestecul. Strecoară masa rezultată printr-o sită. Pune-o la încălzit timp de aproximativ 8 minute, amestecând constant. Pentru crema de brânză, amestecă crema de brânză proaspătă cu zahărul pudră Mărgăritar și cu zahărul vanilat Mărgăritar. Adăugă frișcă, ouă și sare. Se amestecă rapid ingredientele. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire uniformă. Înfășoară forma răcită cu două straturi de folie de aluminiu în cruce, în exterior, pentru a o sigila. Pune compoziția pe o tavă adâncă de copt. Întinde două treimi din crema de brânză pe negresă. Adaugă 2 linguri de piure de zmeură pe crema de brânză. Apoi adăugă restul cremei de brânză și împrăștie restul de piure de zmeură pe stratul de brânză. Poți orna cu ajutorul unui băț de lemn, obținând astfel diverse forme răsucite. Umple tava adâncă de copt cu aproximativ 2 cm înălțime de apă fierbinte fierbinte și lasă la copt tortul timp de 55 de minute. Scoate prăjitura din cuptor (brânza să fie încă moale). Îndepărtează cu atenție folia de aluminiu. Deplasează-te de-a lungul marginii cu un cuțit lung și subțire. Lasă să se răcească cheesecake-ul timp de aproximativ 1,5 ore, la temperatura camerei. Apoi răcește-l la frigider timp de cel puțin 6 ore, de preferință peste noapte. Îndepărtează forma de prăjitură.
Vezi toate retele 🡒
Alte produse similare
de la Mărgăritar
Promoţii de la Mărgăritar
Înscrie-te la promoţii şi ai şansa de a câştiga premii oferite cu drag