Călătorim atunci când gătim acasă

Când am lansat, anul trecut, noile ambalaje pentru produsele din gama de bază Zahăr Mărgăritar, ți-am spus povestea “Acasă este acolo unde…”. Ți-am reamintit că, indiferent unde te afli în lumea asta și ce îți place să faci, indiferent dacă muncești, călătorești, experimentezi sau te relaxezi, porți cu tine sentimentul de “ACASĂ”. Este acea senzație care umple rezervele noastre de energie și face ca fiecare obstacol să fie ușor de gestionat. Fie că bei în tihnă o ceașcă de ceai, fie împreună cu cei dragi, cu delicatese de casă care fac inima să bată mai repede, știm: Acasă este locul unde mă simt ACASĂ.

Între timp, viețile noastre s-au schimbat. Ritmul zilnic, munca, relaxarea sunt altfel. Iar obstacolelor noastre de zi cu zi se adaugă unul nou, puternic, comun. Dacă până acum ți-am povestit despre cum Acasă poate fi oriunde, acum suntem alături de tine într-o nouă perspectivă pe care să o împărtășim: și Oriunde poate fi Acasă.

Dacă nu poți merge afară, călătorește înăuntru!

“Călătorește” în casa ta: o cursă călare pe trenulețul făcut din trolere, din dormitor până în sufragerie, se poate dovedi o adevărată aventură pentru cei mici.

“Călătorește” cu familia ta: bucură-te de toate lucrurile de care nu credeai vreodată că vei avea timp – pune ordine în fotografii, vorbește la telefon cu rudele (chiar și cele mai indepărtate) ca sa îți completezi arborele familiei și începe să scrii în sfârșit jurnalul familiei despre tradițiile și întâmplările cheie care vă fac pe voi să vă simțiți acasă atunci când sunteți împreună.

“Călătorește” prin toate bucătăriile lumii: desigur, fără să ieși din bucătăria ta! Nu ezita să experimentezi, închide ochii și lasă aromele să te poarte în cele mai îndepărtate locuri sau în destinațiile preferate de vacanță. Cel mai bun tort Sacher este cel pe care îl savurezi chiar la tine pe balcon.

“Călătorește” înlăuntrul tău: ascultă-te, cunoaște-te, acceptă-te și primește cu inima deschisă schimbarea din viața ta. Nu se știe în ce călătorii te poate purta. Acasă e acolo unde poți călători oriunde fără să ieși pe ușă.