Negrese cu avocado
O prăjitură clasică și un ingredient inedit.
INGREDIENTE
Ingrediente (pentru aproximativ 24 de bucăți)
250 g de ciocolată
4 ouă
2 fructe de avocado
175 g de zahăr brun Mărgăritar Mauritius
125 g de alune (fărâmițate)
½ pachet de praf de copt
Zahăr pudră Mărgăritar

Clasicele negrese primesc o întorsătură inedită adăugând în compoziție avocado, pentru o textură fragedă și fină.

MOD DE PREPARARE

Fărâmițează ciocolata în bucăți și pune-o la topit peste un pat de apă.

Taie fructele de avocado în jumătate, scoate sâmburele și scoate interiorul cu o lingură.

Toarnă ouăle într-un castron, adaugă zahărul brun Mărgăritar Mauritius și amestecă totul într-un robot de bucătărie, până în momentul în care ajungi la o spumă albă și groasă.

Pasează fructele de avocado și amestecă-le cu alunele, ciocolata topită și praful de copt. Lasă la copt prăjiturile într-un cupor preîncălzit la 170 ° de grade timp de 25 de minute.

Decorează negresele cu zahărul pudră Mărgăritar și servește-le.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA