Gem Pina Colada

Un gem răcoritor, cu gust exotic care îți aduce aminte de mare
INGREDIENTE
1 ananas
2 kg Zahăr Gelifiant Mărgăritar 1:1
200 ml cremă de cocos
200 ml suc de portocale proaspăt stors
1 lămâie organică
1 shot de lichior de cocos
1 shot de rom
50 g fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE

Decojește ananasul, îndepărtează tulpina, toacă pulpa și cântărește 400 g. Pasează ananasul și amestecă-l cu zahăr gelifiant. (Dacă vrei ca gemul să fie chiar mai fin, poți să-l treci și printr-o sită). Scoate din lămâie coaja și stoarce sucul. Adaugă 200 ml suc de portocale și sucul de lămâie, crema de nucă de cocos și coaja de lămâie. Pune-l la fiert în timp ce amesteci și lasă-l să fiarbă timp de 4 minute.

Adaugă lichiorul de nucă de cocos, romul și fulgii de nucă de cocos și gătește pentru scurt timp. Umple imediat cu gem borcanele gata pregătite.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA