Batoane vegane cu ciocolată, fistic și cocos

Un desert delicios și versatil, pentru orice obiceiuri alimentare.
INGREDIENTE
(pentru 22 de bucăți):

Pentru aluat:
100 g de zahăr brun de Mauritius Mărgăritar
140 g de ulei de cocos
Conținutul unei păstăi de vanilie
360 g de făină
5 linguri de cacao
¼ de linguriță de sare de mare
6 linguri de apă caldă

Pentru crema de cocos:
1 doză de lapte de cocos (corespunde cu 400 ml)
2 linguri de rom
60 g de zahăr pudră Mărgăritar
200 g de nucă de cocos deshidratată
150 de g de ciocolată mărunțătă
100 g de fistic

Poți savura un desert cu adevărat delicios și fără să folosești lactate sau ouă. Aceste batoane cu ciocolată sunt ideale pentru dietele vegane sau pentru zilele de post.

MOD DE PREPARARE

Aluat
Unge cu unt o formă dreptunghiulară de aproximativ 22 x 22 cm sau drapează cu hârtie de copt. Topește uleiul de nucă de cocos, amestecă cu apă, făină, cacao, zahăr și sare și distribuie uniform în tava de copt. Las-o să stea în frigider timp de o oră. După aceea, pune-o la copt timp de 30 minute într-un cuptor preîncălzit la 175 ° C și apoi las-o din nou să se răcească.

Crema de cocos
Fierbe laptele de nucă de cocos cu zahăr și rom, încet, timp de 20 de minute. Apoi adaugă nucă de cocos rasă. Distribuie masa rezultată peste crema răcită. Lasă noua compoziție din nou la răcit. Decorează cu ciocolată și cu fisticul mărunțit. Taie compoziția finală în bucăți sau în batoane. Decorează cu glazură de ciocolată, după preferințe.

LIKE &
SHARE
PRINTEAZA
RETETA