Cumpără orice produs Mărgăritar
și poți câștiga o vacanță pe lună

Înscrierile se pot face până pe 31 decembrie 2018
Citește regulamentul promoției și vezi ce alte premii ți-am pregătit
9 weekend-uri la Predeal și 6 vacanțe în Grecia
Știm că deja ești cu gândul la vacanță și de aceea, ți-am pregătit o promoție de toată frumusețea. și tu poți fi unul dintre fericiții câștigători al unui weekend la Predeal sau a unei vacanțe în Grecia, iar dacă îți surâde norocul poți câștiga chiar MARELE PREMIU.
MARELE PREMIU un circuit în Austria
Ca să îţi încărcăm bateriile cu energie şi veselie ne-am gândit ca MARELE PREMIU să fie un circuit în Austria pentru două persoane. Circuitul include vizitarea Lacurilor Alpine, a Castelului din Linz şi un tur panoramic al Vienei.
Peste 100 de rucsacuri
cu produse de la Mărgăritar
Și ca să ai energie pentru vacanţă, am pregătit peste 100 de rucsacuri cu produse de la Mărgăritar. Poţi fi și tu unul dintre cei care s-au înscris într-un moment norocos și au câștigat premiul oferit zilnic de Mărgăritar.

Cum câștig unul dintre premiile
oferite de Mărgăritar?

Cumpără orice produs Mărgăritar,
În perioada 1 iulie - 31 decembrie 2018. Intră pe website în fiecare săptămână
și vezi dacă ești unul dintre fericiții câștigători.
Este simplu să te înscrii în campania Zahăr Mărgăritar. Cumpără orice produs Mărgăritar în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2018 și înscrie numărul bonului fiscal în formularul de mai jos, nu înainte de a da un like paginii noastre de Facebook. INTRĂ ZILNIC PE WEBSITE și vezi dacă ai câștigat vreun premiu.
Nu uita să păstrezi bonul pentru validare! Nu poți înscrie același bon de mai multe ori. Mai multe bonuri, mai multe șanse de câștig! Și ca să ai energie pentru vacanță, dacă te-ai înscris într-un moment norocos, ai șansa să câștigi PREMIUL ZILNIC: un rucsac cu produse Mărgăritar.
Concursul s-a încheiat.
Urmărește în continuare pagina noastră pentru mai multe surprize!
Câștigă o vacanță
de neuitat și încarcă-ți bateriile cu energie
și veselie
Completează cu atenție formularul din partea stângă, dă-ne un like pe facebook și poți câștiga o vacanță binemeritată sau un rucsac cu produse de la Mărgăritar. Nu uita să vizitezi din când în când website-ul Mărgăritar ca să afli ce promoții am mai pregătit pentru tine.
&