Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura cremoasa cu mantie de ciocolata

 

 

Ingrediente:

Pentru blat:

Oua    6 buc.
Zahar Margaritar  120 g.
Faina  120 g.
Sare (un praf) 
Pentru crema:
Lapte  500 ml.
Galbenusuri  8 buc.
Gelatina  80 g.
Frisca batuta  1,5 kg.
Faina  1 lingura
Zahar Margaritar  375 g.




Mod de preparare:


Pentru blat:

Se bat albusurile spuma cu zahar si un praf de sare. Se amesteca cu galbenusurile si faina, aluatul astfel obtinut se pune la copt.

Pentru crema:

Se fierb zaharul, galbenusurile si laptele. Se adauga apoi o lingura de faina si se inmoaie gelatina in apa rece.

Gelatina se pune in crema fiarta si se da la racit, dupa care se amesteca cu frisca batuta.

Pofta buna!

1
2
3
4
5