Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura Caisa

 

 

Ingrediente:


Pentru blat:



Oua 10 buc.
Zahar Margaritar 200 g.
Faina 230 g.
Vanilie

Pentru crema:



Zahar Margaritar 100 g.
Nectar de caise 125 ml.
Lichior de caise 25 ml.
Gelatina (tableta) 30 g.
Frisca batuta 250 g.
Branza mascarpone 250 g.
Caise din compot 600 g.



Preparare:

Fierbem zaharul Margaritar, nectarul si lichiorul, dupa care adaugam gelatina care a fost inmuiata in apa rece. Lasam apoi compozitia sa se raceasca.

Amestecam frisca batuta cu mascarpone, adaugam siropul obtinut in prealabil si apoi piureul din caise.

Batem albusurile spuma cu zaharul Margaritar si adaugam galbenusul, vanilia si faina. Compozitia se introduce la cuptor intr-o tava tapetata cu unt, la 140 grade, pentru aproximativ 25 minute.

La final, asezam crema peste blat si lasam la rece.

Pofta buna!

1
2
3
4
5