Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura cu nuca si caramel

 

Ingrediente:

Pentru blat:

Oua 4 buc.
Zahar Margaritar 4 linguri
Faina 4 linguri
Ulei 4 linguri
Coaja de lamaie 4 linguri
Zahar vanilat Margaritar
Pentru crema:
Nuca macinata 300 g.
Lapte 200 ml.
Zahar Margaritar 150 g.
Esenta de rom
Nuca de cocos sau nuca macinata

Mod de preparare:

Se omogenizeaza galbenusurile cu zaharul si cu uleiul. Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia de galbenusuri, se adauga faina, apoi zaharul vanilat  si coaja de lamaie. Se coace pe foaie de copt la 150 grade pentru 15 minute.

Intrucat ambele compozitii se asambleaza calde, trebuie sa preparam in paralel crema.

Se fierb laptele cu vanilia si cu zaharul si se adauga nuca macinata si esenta de rom.

Scoatem foaia din cuptor si o asezam pe un prosop umed. Peste foaia de prajitura turnam crema de nuca si rulam in prosop. Deasupra se presara nuca de cocos alba sau colorata, ori nuca macinata. Rulada se serveste rece.

Pentru ornamentare, puteti alege sa glazurati rulada cu ciocolata.

Pofta buna!

1
2
3
4
5