Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura dulce aromata

 

 

Ingrediente:

Ingrediente:

Pentru blatul alb:

Oua - albusuri 7 buc.
Zahar Margaritar 10 linguri
Faina 10 linguri
Rahat taiat bucati 50 g.
Stafide 50 g.
Prune 100 g.
Praf de copt 1 pliculet
Pentru al doilea blat:
Oua 6 buc.
Zahar Margaritar 4 linguri
Faina 6 linguri
Ulei 4 linguri
Sare
Coaja de lamaie

Pentru crema:

Oua - galbenusuri 10 buc.
Zahar Margaritar 10 linguri
Lapte 6 linguri
Cacao 4 linguri



Mod de preparare:

Pentru blatul alb, albusurile se bat cu zaharul pentru a forma o spuma tare, la care adaugam: faina, rahatul taiat bucati, stafidele sau prunele rosii taiate cuburi mici, praful de copt stins. Se introduce compozitia la cuptor, pentru 25 minute, intr-o tava de marime medie.

Pentru cel de-al doilea blat, se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga patru linguri de faina, sare, coaja de lamaie. Blatul se introduce la cuptor, cand este gata, il taiem in doua, pe orizontala.

Pentru crema: se aseaza galbenusurile intr-un bol, se adauga zaharul si laptele si la final doua linguri de cacao, se freaca bine pe baie de abur.

Asezam o foaie de napolitana, peste ea punem crema, apoi o parte din blatul care a fost taiat in doua, din nou adaugam crema, iar apoi blatul cu rahat. Adaugam inca un strat de crema, apoi blatul si stratul final de crema si apoi acoperim cu o foaie de napolitana.

Pofta buna!

1
2
3
4
5