Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Dulceata de capsune cu ardei iute

 

 

Ingrediente:

1, 4 kg de capsune
1 ardei chilli uscat
1 lingurita de ghimbir proaspat
1kg de zahar gelifiant MARGARITAR
1 lingurita de piper negru macinat mare


Mod de preparare:


Se taie ghimbirul julien fin . Se spala capsunele, se indeparteaza coditele si se taie cuburi. Curatati ardeiul si scoateti-i semintele , taiati-l marunt .

Amestecati capsunele cu zaharul , ghimbirul si piperul negru si fierbeti  totul la foc potrivit , amestecand  continuu. Lasati sa fiarba timp de 7 minute .

Faceti proba de  gelifire. Daca gemul s-a solidificat adaugati ardeiul iute.

Umpleti imediat borcanele, pregatite , cu gemul fierbinte si sigilati-le.

1
2
3
4
5