Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Gem cu rubarba si capsune

 

 

Ingrediente:


500g capsune
500g rubarba
1kg de zahar gelifiant MARGARITAR
menta


 
Mod de preparare:

Se taie  rubarba si se curate.. Se spala capsunele, se indeparteaza coditele. Se curate menta si se taie marunt.

Preparare:

Pentru ca vom prepara un gem, vom da capsunele prin blender. Apoi le amestecam cu zaharul gelifiant Margaritar. Zaharul gelifiant  Margaritar este un zahar special care face ca gemul sa fie gata in doar cateva minute.

Lasam sa fiarba la foc incet timp de 3 minute .

Se adauga rubarba si se se mai lasa la fiert,  impreuna cu capsunele, inca 6 minute.

Spumam gemul, iar pentru savoare adaugam putina menta.

Umplem cu gemul fierbinte borcanele, pregatite  si le sigilam.

1
2
3
4
5