Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura "Trei culori"

 

 

Ingrediente:

Pentru blat:

Galbenusuri 6 buc.
Zahar Margaritar 2 linguri
Cacao 2 linguri
Ulei 100 ml.


Pentru compozitie:

Faina 4-5 linguri
Praf de copt 1 plic
Albusuri de ou 6 buc.

Pentru crema:

Suc acidulat de portocale 700 ml.
Zahar Margaritar 7-8 linguri
Pentru crema mascarpone:
Esenta de rom 1 buc.
Mascarpone 500 g.
Unt 200 g.
Zahar pudra Margaritar 200 g.


Mod de preparare:

Se amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si uleiul, apoi se adauga cacao. Toate acestea se amesteca la robot.
Separat, se face o spuma din faina si albusurile de ou, la care se adauga praful de copt.
Ambele compozitii pentru pentru blatul prajiturii se combina intr-un amestec omogen.
Se amesteca toate ingredientele (branza mascarpone  cu untul si zaharul pudra, la care se adauga esenta de rom). Dupa ce s-a racit, compozitia se adauga peste blatul rece.
Se amesteca pe foc mic zaharul Margaritar cu suc acidulat de portocale.
Se aseaza compozitia peste crema de branza.

Pofta buna!

1
2
3
4
5