Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura Petit

 

 

Ingrediente:

Pentru blat:



Nuca prajita 200 g.
Albusuri de ou 8 buc.
Nuca de cocos 4 linguri
Faina 2 linguri
Praf de copt ½ pachet
Crema de ciocolata 200 g.
Biscuiti Petit Beure 2 pachete
Zahar Margaritar 150 g.

Pentru crema:


Galbenusuri de ou 8 buc.
Zahar Margaritar 200 g.
Amidon 2 linguri
Budinca de vanilie 2 plicuri
Lapte 200 ml.
Unt 200 g.
Biscuiti Petit Beure 2 pachete 



Preparare: 



Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul Margaritar si adaugam praful de copt, nuca prajita, faina, nuca de cocos. Compozitia astfel obtinuta o asezam in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem la cuptor pentru 25 minute, la o temperatura de 160 grade. Dupa ce este gata, se lasa la racit.

Omogenizam bine galbenusurile, la baie de abur, cu 200 g zahar Margaritar, 2 linguri de amidon, 2 plicuri de praf de budinca de vanilie si 200 ml lapte. Cand s-a racit, le amestecam cu 1 pachet de unt.

Amestecam jumatate din crema obtinuta cu crema de ciocolata.

Cand blatul este rece asezam un strat de crema de ciocolata, apoi un strat de crema galbena, iar deasupra biscuitii care au fost inmuiati in cafea fiarta si racita.

Se lasa la rece. Se serveste cu o galusca de inghetata de limette.

Pofta buna!

1
2
3
4
5