Online cooking show title=
JW Player goes here
Top
Bine ai venit la Online cooking show!

Lady Chef Cornelia Ghisoi si Zahar Margaritar vor pregati aici pentru tine, in fiecare luna, un nou video cu o noua reteta.
Vom invata impreuna sa facem prajituri cu suflet pentru ca tu sa devii un adevarat maestru in arta prepararii dulciurilor.
In Comunitatea Margaritar toata lumea stie, sau invata, sa faca prajituri delicioase!

Prajitura cu nuca si caramel

 

 

Ingrediente:

Pentru blat:

Albus de ou       6 buc
Zahar Margaritar     200g
Nuca macinata     200g
Praf de copt         ½ lingurita
Faina                    4 linguri
Zahar vanilat Margaritar      30g
Ciocolata alba       400g (o tableta)

Pentru crema:

Zahar Margaritar    12 linguri
Nuca taiata             300g
Unt                          200g
Galbenusuri ou         6 buc
Esenta de rom          10ml
Zahar Margaritar        6 linguri

Mod de preparare:

Batem albusurile cu 200 g zahar Margaritar, dupa care adaugam praful de copt stins în otet, faina, zaharul vanilat si nuca macinata. Compozitia astfel obtinuta se coace la cuptor la 150 grade, aproximativ 25 minute.

Cand este gata se scoate de la cuptor, se presara deasupra ciocolata alba rasa si se lasa la rece.

Se caramelizeaza zaharul peste care adaugam untul bine incalzit in prealabil.

Adaugam galbenusurile de ou care au fost amestecate bine cu zaharul si le tinem pe foc inca 10 minute. Se ia compozitia de pe foc si se adauga nuca taiata marunt. O lasam sa se racoreasca timp de 5 minute si o turnam peste blat.

Se rade ciocolata alba deasupra.

Incercati sa puneti cat mai mult suflet si rezultatele vor fi pe masura!

1
2
3
4
5