Noutati Comunicate

Vacante dulci cu Brandstalk, Margaritar si OTP Bank (2008)

21.11.2011

Brandstalk a creat pentru al doilea an o promotie cobranded pentru clientii sai Agrana si OTP Bank Romania. "Dupa succesul editiei din 2007, in cadrul careia am avut peste 70.000 de intrari din toata tara, am fost bucurosi cand echipa Brandstalk a venit cu idea de a  continua parteneriatul cu OTP Bank si de a lansa o noua promotie, in aceeasi formula", a declarat dl. Sorin Soroceanu, Marketing Manager Agrana (Brandul Margaritar).

"De la inceput ni s-a parut o idee curajoasa si inovatoare, aceea de a promova un brand bancar pe un ambalaj de zahar. Brandstalk ne cunoaste bine filozofia si viziunea, OTP Bank s-a adaptat mereu cerintelor consumatorilor romani si acest lucru ne-a adus incredere din partea clientilor", ne povesteste dna Diana Misa, Marketing Director OTP Bank Romania.

"Cu 2 clienti atat de deschisi catre inovatie si catre nevoile consumatorilor, nu ne-a fost deloc dificil sa construim o noua promotie nationala  ce reuneste cele 2 branduri", a declarat Olivia Georgescu, Account Director Brandstalk. Promotia  „Margaritar si OTP Bank te trimit in vacanta!", a inceput in data de 15 septembrie si va continua pana pe 24 noiembrie 2008. Mecanismul de participare este si de aceasta data unul simplu, bazat pe decuparea valizelor de calatorie de pe doua ambalaje promotionale de zahar si trimiterea lor la o adresa de CP.OP. In privinta premiilor, daca anul trecut Margaritar invita consumatorii la "cumparaturi de 1000 de euro", anul acesta premiile puse in joc constau in 50 de vacante de iarna la Viena pentru 2 persoane sau contravaloarea acestora in lei. Ele vor acorda saptamanal, prin extragerea a 5 plicuri "norocoase", in fiecare zi de luni.

Promotia va fi sustinuta printr-o comunicare puternica atat pe tv, cat si in presa scrisa si online.

"Ne bucuram ca am reusit si in acest an sa demaram un parteneriat intre doua branduri pentru care lucram de multa vreme, cu rezultate frumoase. Promotiile reprezinta intotdeauna o provocare din punct de vedere organizational,  insa putem afirma ca experienta isi spune deja cuvantul, astfel ca ne-am propus sa depasim numarul de participanti inregistrat anul trecut." - a completat Olivia Georgescu.

"Trioul" implicat in acest nou proiect este format din Sorin Soroceanu, Marketing Manager Agrana Romania,  Diana Misa - Marketing Director si Cristina Istrate - Senior Brand Manager OTP Bank Romania, iar din partea Brandstalk - Andras Bitay, Art Director, Stefan Smaranda, Copywriter; Marian Enache, Creative Director si Olivia Georgescu, Account Director.

Margaritar este brandul premium al Agrana Romania - cel mai mare jucator de pe piata interna a zaharului si membru al grupului austriac Agrana, unul dintre cei mai mari producatori de zahar si amidon din Europa centrala.

OTP Bank Romania, prezenta pe piata autohtona din anul 2005, este parte a OTP Bank, cel mai important grup financiar din Ungaria si cea mai mare banca din Europa Centrala si de Est, din punct de vedere al activelor.

The Group este cel mai extins si inovativ grup de companii din industria comunicarii si include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media. Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.

Noutati Media
Noutati Promotii
Prajitura Jocul Aromelor
Login